14hét+4 nap kislány vehetjük majdnem biztosra? Képpel.
2013. ápr. 24. 16:19
1/21 anonim válasza:
nekem van fiam is lányom is mégsem mondanám a kép alapján egyiket se tutira,bár fiúra tippelnék
2/21 A kérdező kommentje:
Nincs neki semmi a lába között, ezért mondták lánynak.
2013. ápr. 24. 16:24
3/21 anonim válasza:
Hát én ennek még nem hinnék. Nagyon korai.
4/21 anonim válasza:
Unokatesómnak is lányt mondott az orvos.Most 36 hetes és Alexander lesz...:D
Nagyon korai még,nagyon pici a babád ahoz,hogy 90%ra megmondják neked,hogy kislány.
5/21 A kérdező kommentje:
Pedig arra mondták (90% ra) mindegy, köszi azért:)
Ja és szinte minden kismama ismerősömnek már 12-13 hetes uh-n megmondták, nem tudom lehet csak véletlen?
2013. ápr. 24. 16:30
6/21 anonim válasza:
Nekem is lányom van de még a 20 hetes 4d uh-on sem mondták 90%-ra.28.héten már igen.Persze attól lehet,hogy lányod lesz.Csak ne éld bele magad.Unokatesóm sírva fakadt mikor kiderült,hogy mégis kisfiú mert annyira beleélte magát a kislányba...
7/21 anonim válasza:
1. vagyok.én minmdegyik gyerekemnél a 12 hetes uh-n láttam h micsoda. lányomnál 3 párhuzamos kis csikocska,fiaimnál meg a 2 golyó meg a kuki egyértelműen látszott. a te képeiden viszont.. hát komolyan nem tudom.. sztem menjetek 4d-re
8/21 anonim válasza:
12 hetesen tesómnak rögtön belőtték hogy fiú... Nekem 28 hétig mondtak lányt... Az én megérzésem fiú volt, mindenből kéket vettem 25. hétre mindenünk megvolt, babakocsi, ruhák hordozó stb...
10/21 A kérdező kommentje:
4 dn voltunk most is csak arról nem kértem képet a 4 d-s képről. Mindegy majd kiderül. Sírni nem fogok ha mégis fiú de nézegettük elölről alulról mindenhogy és semmi kuki szerű nem látszott a köldökzsinórt is láthatóvá tette a doki hogy látsszon hogy hol van ne nézzük kukinak véletlen.
2013. ápr. 24. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!