Ha az orvos a 20. héten azt mondja a babára, hogy "lányos", akkor szerintetek mennyi az esélye, hogy kislány lesz? Vehetem biztosra?
Hogyhogy azt mondta hogy lányos??? most vagy látta konkrétan hogy LÁNY vagy nem...ezt hogy lányos...ezt nem igazán értem..nem is szokták mondani ha nem látják úgy majdnem biztosra a dolgot.
De ha viszont úgy fekszik, és jól kivehető minden részlet akkor egy gyakorlott UH-s az megmondja hogy lány e vagy fiú.
De azt mondják amúgy h a fiú a biztosabb.
Nekem a fiamat is megmondták 18 hetesen, teljesen egyértelműen mutatta mije van :) meg a lányomat is megmondták szintén 18-19 hét körül.
De nem igy, hogy "lányos" hanem konkrétan a kuki és zacsi hiányát.
Hát,hogy hogy hogy:DÚgy hogy nem volt egyértemű mi bújkál a lábai között:D
Én a helyedben még nem készülnék mind a kettőre,mert nagyon nem volt biztos az uh-os:DA következő alkalommal szerintem már látni fogja:)Nekünk is csak a 23.héten derült ki,hogy ki bújkál a pocakomban,mert egy kicsit szégyellős volt a drága,nem is tudom kitől örökölte:P(hát tőlem nem az tuti:D)
Ha már szeretnél vásárolgatni,akkor is tudsz már ágyat,pelusozót..a testil még utolsó nap is rá ér:)
Azt szokták mondani, hogy 100%-ra csak a fiút tudják megállapítani, mert az ugyebár egyértelmű!
:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!