Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák hány évesek vagytok?

Kismamák hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mely az az életkor amelyikben a legtöbben válalnak babucit,és hány éves korig tenné ezt meg még egyszer.
2013. ápr. 22. 13:11
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
29 vagyok, elso baba. Kis korkulonbseggel szeretnenk majd egy kistesot is.
2013. ápr. 23. 00:14
 42/49 anonim ***** válasza:
26 leszek mikor juniusban szulok. 30elott szeretnenl meg egyet. Te kerdezo? Gondolkodsz a babavallalason? Hany eves vagy?
2013. ápr. 23. 08:25
 43/49 anonim ***** válasza:
26 éves vagyok, első baba. Még nincsenek tervek arra, hogy hány éves korig hány gyermeket szeretnénk. Egyelőre legyen meg az első. Az élet úgyis mindig mást hoz, mint amit tervezünk.
2013. ápr. 23. 09:25
 44/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a sok választ lányok:)Mindenkit felpontoztam:) Azért kérdeztem ezt meg mert ugye azt mondják kitolódott a gyermek vállalás ideje és nagyon sok a 30 fölötti kismama,és ezzel egyidejűleg eltüntek a 20-as anyukák.Hát ti most erre rácáfoltatok mert túlnyomó rész 20-30-ig vállalta mindenki a babát(babákat).Csupán kíváncsi voltam......vagyis nem mert döntés képtelen vagyok ugyanis majd megveszek a 3. gyerekért az elsőt 19 a másodikat 34 évesen szültem és pont itt van a bibi 39 vagyok:( Kíváncsi voltam itt ezen az oldalon van-e idősebb anyuka aki babát szeretne vagy esetleg 40 körül most pocakos.A magán véleményem hogy mindenki akkor vállalja a babucit amikor legbelül úgy érzi ITT az idő,mindegy hogy 19 vagy 30.(na de 40!!!!!)Mi a véleményetek erről?További szép napsütése tavaszi napot kívánok nektek:))
2013. ápr. 23. 11:39
 45/49 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megvan a 3. babához minden feltétel és teljesen egészséges vagy és nagyon szeretnétek,akkor vállaljátok be:-)3 babánál 40 évesen azért nem olyan mintha az elsőt szülnéd.Én drukkolok,hajrá:-))
2013. ápr. 23. 22:13
 46/49 anonim ***** válasza:

Sok ismerősöm azt mondta h ha előröl kezdené, nem vàlalnà be ennyi idősen az x-edik gyereket, mert sokkal kevesebb energiája és türelme van.

Szerintem viszont emberfüggő. Ha sueretnétek, én nem gondolkodnèk

2013. ápr. 24. 04:11
 47/49 Ananke ***** válasza:
Én mire megszületik 30 leszek.Azon még nem gondolkodtam,hogy a második mikor jöhetne.
2013. ápr. 24. 18:56
 48/49 anonim ***** válasza:

25 vagyok és az első babánkat várjuk :)

(Világ életemben arra gondoltam, hogy 25 évesen szeretnék anyuka lenni - most úgy néz ki teljesül a vágyam: október közepére vagyunk kiírva, én pedig nov. 25-én töltöm a 26. évemet :))

2013. ápr. 25. 17:22
 49/49 anonim ***** válasza:
22 :-)
2013. ápr. 26. 09:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!