Kismamák hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mely az az életkor amelyikben a legtöbben válalnak babucit,és hány éves korig tenné ezt meg még egyszer.2013. ápr. 22. 13:11
41/49 anonim válasza:
29 vagyok, elso baba. Kis korkulonbseggel szeretnenk majd egy kistesot is.
42/49 anonim válasza:
26 leszek mikor juniusban szulok. 30elott szeretnenl meg egyet. Te kerdezo? Gondolkodsz a babavallalason? Hany eves vagy?
43/49 anonim válasza:
26 éves vagyok, első baba. Még nincsenek tervek arra, hogy hány éves korig hány gyermeket szeretnénk. Egyelőre legyen meg az első. Az élet úgyis mindig mást hoz, mint amit tervezünk.
44/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a sok választ lányok:)Mindenkit felpontoztam:) Azért kérdeztem ezt meg mert ugye azt mondják kitolódott a gyermek vállalás ideje és nagyon sok a 30 fölötti kismama,és ezzel egyidejűleg eltüntek a 20-as anyukák.Hát ti most erre rácáfoltatok mert túlnyomó rész 20-30-ig vállalta mindenki a babát(babákat).Csupán kíváncsi voltam......vagyis nem mert döntés képtelen vagyok ugyanis majd megveszek a 3. gyerekért az elsőt 19 a másodikat 34 évesen szültem és pont itt van a bibi 39 vagyok:( Kíváncsi voltam itt ezen az oldalon van-e idősebb anyuka aki babát szeretne vagy esetleg 40 körül most pocakos.A magán véleményem hogy mindenki akkor vállalja a babucit amikor legbelül úgy érzi ITT az idő,mindegy hogy 19 vagy 30.(na de 40!!!!!)Mi a véleményetek erről?További szép napsütése tavaszi napot kívánok nektek:))
2013. ápr. 23. 11:39
45/49 anonim válasza:
Szerintem ha megvan a 3. babához minden feltétel és teljesen egészséges vagy és nagyon szeretnétek,akkor vállaljátok be:-)3 babánál 40 évesen azért nem olyan mintha az elsőt szülnéd.Én drukkolok,hajrá:-))
46/49 anonim válasza:
Sok ismerősöm azt mondta h ha előröl kezdené, nem vàlalnà be ennyi idősen az x-edik gyereket, mert sokkal kevesebb energiája és türelme van.
Szerintem viszont emberfüggő. Ha sueretnétek, én nem gondolkodnèk
47/49 Ananke válasza:
Én mire megszületik 30 leszek.Azon még nem gondolkodtam,hogy a második mikor jöhetne.
48/49 anonim válasza:
25 vagyok és az első babánkat várjuk :)
(Világ életemben arra gondoltam, hogy 25 évesen szeretnék anyuka lenni - most úgy néz ki teljesül a vágyam: október közepére vagyunk kiírva, én pedig nov. 25-én töltöm a 26. évemet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!