10/11 hetes kismamák! Hogy vagytok, van már pocakotok?
minden érdekel:
tünetek
van e pocitok
van e már név,
dolgoztok e
van e választott orvos
első vagy többedik baba stb
pont most gondoltam egy ilyen kérdés kiírására:) nekem kicsit csökkent a hányinger, már csak este van, egyébként az elejétől jellemző, hogy estére felerősödik, de most napközben csak ez a rossz szájíz őrjít meg. tegnapelőtt este hánytam először, és remélem utoljára, elég sok kajától undorodok, különösen a hústól, viszont anyers zöldségért odavagyok:))
a pocim növöget, alig várom, hogy érezzem már őket, bár tudom, az még nem most lesz:) jövőhéten megyek UH-ra, nagyon, nagyon várom, nekem ikreket mondtak 8 hetesen, borzasztóan szeretném, ha szépen ott lenne mindkettő!:)
név nincs, csak gondolatok, ráérünk még!:)
első baba, magándokihoz járok, nem kértem fel még semmire, de vele tervezem végigcsinálni.
te hogy vagy?
Hát én elég sokat hánytam,utoljára tegnap.A kisember semmilyen tejterméket nem szeret sem olyan innivalót aminek íze van...:-)
remélem elmarad mostmár lassan
a rossz szájíz ismerős és elég fáradékony vagyok
alig várom 12. heti uh-t(15-én)
nekem második baba és mivel ott volt némi probléma,itthon vagyok,nem dolgozom
van választott orvosom,pocakom hirtelen sokat nőtt,egyébként is azt mondják másodiknál hamarabb látszik
van név is de ez már akkor is megvolt amikor a baba tervbe sem volt,s mivel nagyon egyetértettünk ezek is maradnak:Abigél vagy Milán
11 hetes vagyok.
Eddig sokat hánytam (akár napi 5x is), mostanában csak 2x :)
2. babámat várom, dolgozok. Magán orvoshoz járok, remélem sikerul majd mellette szulni. Az elsot is mellette szultem. Pocak van, de szerintem még csak a puffadástól van.
Kisfiú név van, Máté, de kislány név nincs.
Eléggé fáradt vagyok + még le is betegedtem.
15-én megyek genetikai uh-ra
hányinger-hányás nem nagyon múlik még. Kifejezetten nehezen viselem már ezt a folytonos hányingert...táppénzen vagyok mivel amint emberek közé megyek már hányok is.
2.baba elsőnél vészesen hányós voltam.
Hasam nagyon is látszik,pedig fogytam is és amúgy is vékony vagyok. A has a legfurcsább,elsőnél későn látszott de most!!
Orvos magán de még nem tudom,h.nála fogok e szülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!