Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák hány évesek vagytok?

Kismamák hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mely az az életkor amelyikben a legtöbben válalnak babucit,és hány éves korig tenné ezt meg még egyszer.
2013. ápr. 22. 13:11
1 2 3 4 5
 31/49 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az előttem szólóval, én is sok negatívat kaptam a korom miatt. Viszont az orvosok most tartják a legideálisabbnak, a baba szempontjából a legalkalmasabbnak. Nekem ez a fontos, hogy minden rendben legyen. Bennem most ért be a tudat, az ösztön, a felelősségtudat, hogy anya szeretnék lenni. Szerintem ez érzelmi intelligencia kérdése, nem a koré. Hab a tortán, hogy a körülmények is megfelelők. Én novemberre vagyok kiírva és párommal nagyon izgatottan várunk. Boldog babavárást! :)
2013. ápr. 22. 15:33
 32/49 anonim ***** válasza:
58%
20 voltam mikor várandós lettem, a 21. szülinapom után pár nappal született a fiam :) Most 14 hónapos, és szeretnénk még egy babát 2-3 év múlva.
2013. ápr. 22. 15:53
 33/49 anonim ***** válasza:
58%

20 éves vagyok, augusztusban születik az első babánk (tervezetten, nem anyuék nyakára).

Akarunk majd neki kistesót, de 35 felett nem szeretnék már szülni (lehet később meggondolom magam az életkorral kapcsolatban :))

24 hkm

2013. ápr. 22. 15:55
 34/49 anonim ***** válasza:

24 voltam az elsőnél

26 most a másodiknál

2013. ápr. 22. 16:47
 35/49 anonim ***** válasza:
én 29 vagyok és első baba, egyelőre nem tervezek másikat, őt se terveztem, csak úgy jött de nem bántam meg. október közepére várom.
2013. ápr. 22. 17:08
 36/49 anonim ***** válasza:
14 es vagyok.Tudnám miért kell lepontozni azért mert leírtam,h mikor szültem szülőm a gyerekeimet?????
2013. ápr. 22. 17:26
 37/49 anonim ***** válasza:
80%
20 éves vagyok,21 évesen már szülök,terveztük,élvezem a terhességet,legjobb dolog a világon,anyukám 20évesen szült és nagyon jól kijövünk,párom 38,életfeltételek,szükségletek megvannak,orvosom is ajánlja a 20-as években való szülést.Aki gyereket akar az tuti nem bánja meg később,hisz Ő a legnagyobb csoda :) 20hkm
2013. ápr. 22. 18:45
 38/49 anonim ***** válasza:
61%
Ugy tudtam hogy le pontoznak, de hát ez egy ilyen oldal aki nem tökéletes az kapja a minuszokat. Egyébként több gyereket nem tervezek. Bár ha jobban meggondolom, még fiatal vagyok az adózok meg bírják. (Csak vicc volt) De egyébként sok gazdag nagy asszony meg is érdemelné ahogy lenézi a szegényeket, hogy kevesebbet kapjanak oszt meg tudnák. Megint jöhetnek a minuszok.
2013. ápr. 22. 18:52
 39/49 anonim ***** válasza:
Én most várom az elsőt, 20 vagyok. Minimum 4 évet szeretnék a két baba között várni, viszont 30 fölött már nem szülök. Ha lenne harmadik is, szintén várnék 4 évet, így maximum korhatár: 28.
2013. ápr. 22. 22:54
 40/49 anonim ***** válasza:
100%

39-es vagyok. Korral kapcsolatban azt mondom, ennek fejben kell eldőlnie és nem a papír szerinti kor alapján!!! Ha idős vagy, ha fiatal. Nagyrészt azért kötnek az emberbe, mert irigyek valamire amit te elérhetsz/elértél ők pedig nem, vagy épp nincsenek magukkal megelégedve. Hogy honnan veszem ezt? Elmesélem. Találkoztam már olyan 30 fölötti kismamával, aki szerint én semmiről nem tudok semmit, pusztán mert 20 évesen már szülök és a párommal saját házunk van. (Nehéz életem volt, még az alapot sem kaptam meg, nem hogy mindent. Túl sokat is láttam az életből...) Az is kifogása volt az illetőnek, hogy a párom többet tudott a közösbe tenni, mint eddig én. Bár kérdezem én, miért baj ez? Hiszen ami nagy érték és ő fizette, az törvényesen is az övé és ez számomra tiszta sor volt anélkül, hogy bárki mondta volna. Szerintem ezt puszta irigységnek hívják. Az igazat megvallva, heti 2 alkalommal iskolába fogok járni este és folytatom a munkát is, amint a picivel nem kell otthon lennem. Addig is csinálom otthon a kertet és mindent amivel csak segíteni tudom a családomat (ami 3 főből fog állni és senki nyakára nem megyünk). Nem gondolnám, hogy nem lesz életem később. Sőt, én egy fiatal anyuka leszek, aki előtt még ott az élet. Már most is állandóan pörgök, tele vagyok tervekkel és energiával, hogy mindet megvalósítsam. Ettől függetlenül a fent említett illető az élő példa arra, hogy sokan szimplán irigyek 1-1 dologra, amit te megvalósíthatsz, de ő valamilyen oknál fogva nem. Ezzel azt akarom mondani, hogy irigy emberek mindig lesznek és sosem tudunk úgy élni, hogy ne legyen aki megszól... Nekem pl. eszembe sem jutott soha senkinek beszólogatni csak azért, mert előtte szebb jövő áll- pedig mennyi ilyen ember van... Kinek 20 évesen jó a baba, kinek 40. Kinek 23 évesen jó a diploma, kinek 50. Nem lehetünk egyformák, emberek...

Rosszindulatú emberek MINDIG LESZNEK!

2013. ápr. 22. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!