Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kérdésem h mi az a valami...

A kérdésem h mi az a valami ami jönn belölel és hogy tudnám magam nyugtatni?

Figyelt kérdés
én ugy kb 7hetes terhes vagyok (kicsike)! és volt barna folyásom, voltam dokinál nem irt ki semmit csak azt h pihizek! Hála elmult már mostanába még mindig van folyásom de semmi átlátszo szagtalan semmi extra de szokot lenni h ilyen darabos nyulos nem tom de nem görcsölök se semmi! Gravidát szedek meg magne b6ot esténkét 1-1! de a rém álomom h vérezni fogok és elmegy a baba!

2013. ápr. 21. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy " kb 7hetes terhes vagyok (kicsike)!" ????
2013. ápr. 21. 13:27
 2/8 A kérdező kommentje:
hát hogy még nem sok idös vagy nem is tudom hogy mondjam 7hetes terhes! :) bocsi h hülyén fogalmazok!
2013. ápr. 21. 13:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ha darabos, akkor szerintem menj el újra dokihoz, írjon fel valamit, nyugtasson meg...
2013. ápr. 21. 13:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha a doki mindent rendben talált, mi okod van az aggodalomra?:)

12. Hétig pihenj sokat, ne eröltesd túl magad.

Ebben az idòszakban kell vigyázni!

17+2 hetes kismami

2013. ápr. 21. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Teljesen normalis, hogy folyasod van, ilyenkor megvaltozik a mehnyalkahartya, nekem mindegyik lanyomnal volt ilyen epp a 8-10 het kornyeken. Most 6 hetes vagyok, meg nincs de biztos jon majd. A hugom is megijedt anno. Jo, hogy nem barna vagy veres, igy megnyugodhatsz! Ettol fuggetlenul teljesen megertem hogy aggodsz, nekem 3.terhesseg es en is mindig kicsit felve nezem meg a wc papirt, de szerencsere mindig feher :))) probalj a jo dolgokra gondolni es elvezni ezeket a honapokat, kulonben vegigaggodod a 40 hete!
2013. ápr. 21. 13:46
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!lehet téleg tul reagálom a dolgokat elsö baba és nagyon féltem!!! :)
2013. ápr. 21. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha darabos akkor lehet kezdodo fertozes is. Ilyenkor sokkal erzekenyebb a test akar a paroddal valo egyuttlet is okot gombat.
2013. ápr. 21. 14:40
 8/8 anonim ***** válasza:
A kismamák többsége bővebb folyást tapasztal a várandóssága alatt, és ebben nincs is semmi rendellenes: az átlátszó, szagtalan kisebb-nagyobb mértékben változó mennyiségű és állagú váladék a terhesség természetes velejárójának tekinthető. Rendszerint a második trimeszter végétől kell számítanod a színtelen vagy fehéres, bőségesebb váladékozásra, aggodalomra azonban mindaddig semmi okod, amíg nem társul – az akár radikálisan megnövekedett mennyiségű - folyás mellé égő, viszkető fájdalomérzet, illetve a hüvelyváladék állaga, színe, szaga nem válik szokatlanná/kellemetlenné.
2013. ápr. 21. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!