Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Ti hogy álltok a...

Kismamik! Ti hogy álltok a körömvágással?

Figyelt kérdés
A láb körömre gondolok természetesen. 23 hetes vagyok, ma vágtam a körmeimet, ami nem volt egyszerű. Nem is tudom mi lesz később. Vagy Ti megkértek erre vkit? Ugye felhúztam a lábaimat és úgy próbáltam. Mivel a baba védve van, ezzel nem árthatok neki, ugye? Mármint nem érezheti h nyomom?
2013. ápr. 19. 13:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha meg bírod csinálni, akkor nem árt :) én még meg tudom csinálni, még csak kisterhes vagyok, de a párom fogja csinálni, ha már nem érem el, ahogy minden mást is, amit nem érek el :) Szerintem természetes, hogy segítjük egymást. Amikor ő volt beteg én segítettem. Ez most nem betegség, de egy kiszolgáltatottabb helyzet :) csapatban élünk :)
2013. ápr. 19. 13:54
 2/14 anonim ***** válasza:
Én a terhesség vége felé már jártam pedikűröshöz. Pont nyár volt úgyhogy még jó is volt. Azóta minden nyáron járok :)
2013. ápr. 19. 13:56
 3/14 anonim ***** válasza:

Nyugi egy köröm vágással nem ártasz neki... :)

Én 32 hetes vagyok még tudom vágni a körmöm pedig elég nagy pocim van. :)

Csak meg kell találni a jó pózt...

2013. ápr. 19. 13:57
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :-)

Végülis akkor nem tudom úgy megnyomni ami rossz lenne neki, igaz?

2013. ápr. 19. 13:59
 5/14 anonim ***** válasza:
fúúú,ez nekem is nagy fejtörést okozott. már a terhesség elejétől számolgattam,hogy új jöjjön ki a körömvágás,hogy még a szülés előtt pont le tudjam vágni,ne legyen még túl nagy hasam,de szülni se karmokkal menjek. hát ezt bebuktam,mert már az elején is óriási hasam volt. valahogy mégis megoldottam :) fél kézzel,szerencsétlenkedve, óriási terpeszt vágva,de sikerült :) sok sikert és kitartást hozzá!
2013. ápr. 19. 14:04
 6/14 anonim ***** válasza:
38%

Szia.

Hát nekem már elég nehéz,de akkor is megcsinálom..sajnos a pocakomtól már nem férek el,de akkor is megharcolok vele és eddig mindig sikerült :)

Olyankor én is szoktam nyomni szegénykémet,csak bízni tudok benne,hogy nem olyan rossz neki,végül is védi őt a m.víz :)

37+3 hkm

2013. ápr. 19. 14:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is magamnak vágtam,ahogy tudtam.. Aztán tessék,benőttek a körmeim. Én hülye,azt a 3ezer forintot inkább egy-egy újabb babaholmira költöttem,minthogy elmentem volna pedikűröshöz. A ruhák nagy része egyszer sem volt a fiamon,én viszont kórházba kellett menjek a körmeimmel.. Szerintem ennyit megengedhet magának egy terhes nő,hogy hatalmas pocakkal inkább pedikűröshöz menjen,mint hajolgasson.
2013. ápr. 19. 14:24
 8/14 gabszem ***** válasza:
hát nem tudom, én a terhesség végéig magamnak vágtam. nem volt olyan nagy probléma. feltettem a lábam egy székre vagy valamire.
2013. ápr. 19. 14:27
 9/14 anonim ***** válasza:
Ülve ráteszem a lábfejemet a másik térdemre. Így a talpam van felfelé, de közelebb tudom húzni magamhoz. Én már a zoknit és a cipőt is így veszem fel. 38 hkm
2013. ápr. 19. 16:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Hasonlóan az előző válaszolóhoz, kb. törökülésben oldottam meg legutóbb. Mondtam férjemnek, hogy valószínűleg legközelebb ő vágja. :) Ebéd után már a zoknit vagy a cipőt is alig tudom felvenni, pedig még csak 30 hetes vagyok (igaz, mindenki azt mondja, hogy egy hónappal nagyobbnak nézek ki a hasméretem alapján).
2013. ápr. 19. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!