Császáros kismamik. Ti tudtatok szoptatni, és ha igen meddig?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 17:44
1/12 anonim válasza:
mindkét gyerekemet egy éves koráig szoptattam, fél évig kizárólagosan. Ráadásul mivel kicsi volt a korkül, a másodiknak az első naptól volt tej. (Igazából el sem ment szerintem másfél év alatt.)
2/12 anonim válasza:
Biztos az is segített, hogy elsővel 10 napig voltam kórházban és ott protokoll volt a fejés, annyi tejem lett, hogy csak na...
3/12 anonim válasza:
8 hónapig, de 4 hónaposan már hozzátápláltam.
4/12 anonim válasza:
2 hós mult a lányom, még van bőven tejcsi :) Remélem lesz még sokáig :)
5/12 anonim válasza:
Másfél évig. Fél évig csak anyatejes volt. 3. nap indult be a tejem + fejtem sokáig, hogy legyen bőven, volt tejtestvére. Tele volt a fagyasztó is.
6/12 anonim válasza:
18 hónapos koráig szoptattam a kisfiam,6 hónapig kizárólagosan.3.nap indult be,és végig rengeteg volt,akkor is csak azért hagytam abba,mert már tehernek éreztem hogy egész nap-éjszaka rajta akar csüngeni.
Ne aggódj,szerintem a szülés módja nem feltétlen befolyásolja majd a dolgokat.
7/12 anonim válasza:
Kisfiamat 18 hónapig szoptattam, 6 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.
Kislányomat csak 10 hónapig tudtam szoptatni, mert a sok idegeskedés miatt elapadt a tejem.
8/12 anonim válasza:
Igen, a 3. naptól 1,5 éves koráig.
9/12 anonim válasza:
tudok, bár még csak 6 hetes a baba, remélem minél tovább tudom. eddig úgy néz ki, hogy fog menni, mert iszonyat mennyiségű tejem van :)
a 3. napon belövellt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!