Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 Hetes Kismamik hogy vagytok?

20 Hetes Kismamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Ki mennyit hízott? Mekkora már a pocakotok ? Raknátok ki képet ? :) Émelygések valakinél még van? Fáradékonyság ?
2013. ápr. 18. 16:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Szia! 20+5 vagyok.

Kb. 6 kilót híztam eddig... de bevallom, kajáltam is rendesen. Most már igyekszem odafigyelni.

Émelygésem eddig sem volt, a fáradtságom a szokásos. Most egész jó passzban vagyok.

A hasam jó nagy, de talán azért is, mert az előző körből maradt némi pocakom. kép nincs. :)

s te hogy vagy?

2013. ápr. 18. 16:24
 2/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen én nagyon jól már . én is 20+5 hetes vagyok :) . Nekem is nagy már a pocakom nekem második babócám . Én 2 kg híztam eddig. Ti tudjátok már a nemét?

Nekünk kis fiú :)

És nem is tudsz képet csinálni ?:)

2013. ápr. 18. 16:58
 3/15 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem szeretnék képet feltölteni. :)

A baba nemét nem kérdezzük meg, mert ezzel szeretnénk példát mutatni a rokonságnak, hogy két kisfiú után is lehet azt mondani, hogy a baba neme mindegy, csak egészség legyen! :)

2013. ápr. 18. 18:24
 4/15 anonim ***** válasza:

En ugyan 22 hetes vagyok es kislanyt varok:) De itt a 21+1 hetes pocakfotom.:) [link]

Faradekony mar nem vagyok.Es a 20.hetig kb 5 kgt hiztam,ugy hogy nem tudtam sokat enni az elso trimeszterben a rosszulletek miatt..

2013. ápr. 18. 18:35
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia!Bár én még csak 19+1 hetes vagyok :) Eddig 2,5kgt híztam, első babánkat várjuk, kislány lesz :) Émelygés nincs, bár az első trimeszterbe is csak 1 hétig volt szerencsére :) Viszont mostanában délutánonként megint aludnom kell, mert mindentől elfáradok!

Pocakom már szép nagy :)

[link]

2013. ápr. 18. 19:15
 6/15 A kérdező kommentje:

[link]

20 hetes képem :)

2013. ápr. 18. 19:24
 7/15 A kérdező kommentje:
4 es kb neked is akkora a pockod mint nekem most én vasárnap leszek 21 hetes . Mások szerint már jó nagy a hasam szerintem pedig pont akkora amekkorának ilyenkor már kell lennie .
2013. ápr. 18. 19:26
 8/15 anonim ***** válasza:
Én 21+2 napos vagyok eddig 1 kg-t hiztam és még takargatta magát nem tudjuk hogy ki lakik bent 3-dik baba 2 fiu van [link]
2013. ápr. 18. 19:47
 9/15 anonim ***** válasza:

4es vagyok.Hat most 22+2 hetesen mar ekkora: [link]

Szepen novekednek a ti pocakjaitok is!:)

5-os ti osszeraktatok mar a kisagyat?:)

Masok nekem is aztmondtak hogy mar jo nagy a pocakom,de szerintem pont idealis..:) A vedono/szuleszno meg azt mondta h nem is nezek ki terhesnek(mikor megkertem hogy irjon a repuleshez igazolast,es mondta h nem is kell hogy szoljak a repteren hogy babat varok mert ugy se latjak..).

2013. ápr. 18. 20:22
 10/15 anonim ***** válasza:

Utolsó: így hoztuk át már mert ismerősöktől kaptuk, még nem volt idő szétszedni, meg, még ki kell találni hova rakjuk szétszedve, mert elég pici lakásunk van :) Engem nem zavar, nem vagyok babonás!

5ös voltam!

2013. ápr. 18. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!