20 Hetes Kismamik hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Ki mennyit hízott? Mekkora már a pocakotok ? Raknátok ki képet ? :) Émelygések valakinél még van? Fáradékonyság ?2013. ápr. 18. 16:08
11/15 anonim válasza:
Ja ertem.:) Azert kerdeztem csak hogy nem e fog porosodni a benne levo agynemu..:) De akkor meg ki fogod mosni ezek szerint!:) En is szivesen osszeraknek mar egy kisagyat...:) De mi meg javaban lakast ujitunk..:/
12/15 anonim válasza:
Szia,mi a 20.hétben vagyunk,19+5naposak.Én 6 kilót hiztam,émelygés nagyon nagyon ritkán van,fáradékonyság viszont mindennapos,van amikor végigalszom az egész éjszakát,de délelőtt is és aztán délutánn is alszok :)16.héttől mozgolódik,másfél hete viszont már mindennap érzem :) 2napja pár csepp előtejem is volt.A pocakomrol ma készült kép:
13/15 anonim válasza:
ja, ebbe nincs ágynemű, csak a szivacs van beletéve :D de azt is majd újjonan veszünk, ezt csak kaptuk :) még semmit nem mostam ki, azzal még ráérek :) hmm, bár tartanánk már ott :) Nektek mekkora a haskörfogatotok? nekem most 100,5cmnél tart!kivi leszek mekkora lesz a végére :D
5ös voltam :)
14/15 anonim válasza:
15/15 A kérdező kommentje:
Hű mindenkinek jó nagy a poci akkor nekem miért mondja mindenki hogy de nagy szerintem is pont ideálisak a majd pocijaink. Én a babaágyat júliusban szeretném megvenni , babakocsit is kb akkor júni , júli. Ki mikora van ki írva ?:)
2013. ápr. 19. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!