35-36 hetes kismamik hogy vagytok? Mennyit keményedtek?
Szia.
Én keményedek naponta kb 10x,de nem szoktam számolni,ezt csak kb-re mondtam.Jóslózni már a 34.hét óta jóslózom,a magnéziumot szerda óta nem szedem.Az én kisfiam egyszer aktív,aztán meg alig mozog.Sajnos rá már most is hatással van a front :( Már most minden mozdulata fáj,és most már nagyon nem bánnám,ha max a 38.héten kibújna,mert már nagyon fáj mindenem odalent :( Fáj a derekam,fájnak a combtöveim,a medencém,nyilall a hüvelyembe meg a végbelembe,ha leülök akkor pedig feszíti is szét a hüvelyemet meg a végbél környékét a kisfiam,úgyhogy most már tényleg csak szenvedek vele..akkor egyfolytában a hólyagomon fekszik,néha úgy megtalál egy ideget,hogy akkorát ugrok..meg motoszkál a medencémnél,a lábait folyamatosan beakasztja a bordáimba..remélem 1-2 héten belül megszülöm,nem csak a kellemetlenség miatt,hanem azért is,mert már nagyon szeretném őt a karjaimba venni meg puszilgatni :) Már eleget volt a pocakomban,most nagyon jó lenne,ha valósággá válna az egész :))
36+3 hkm
Sziasztok!
Kedves 3-as, szívemből szóltál:) Nekem is full ugyanez a gondok vannak. Összevissza csinálok/beszélek mindent. Már nagyon fájdalmas:/ Én ma töltöttem a 36 hetet. Nem szedek már magnéziumot én sem, és bizony jobb lenne ha megszületne már:) Május 10-re vagyok kiírva, harmadik baba lesz. Szeretném ha megszületne és én is ha eldönthetném akkor már ma mennék szülni.
3-as vagyok:
Én május 2-re vagyok kiírva,de nekem már több mint egy hónapja olyan érzésem van,hogy nem fogjuk addig kihúzni,mert már minden nap jóslózok..persze tudom,ez nem jelent semmit sem,de nekem ez a női megérzésem,hogy nem érjük el egyben a május 2-t :) Nagyon remélem,hogy be is fog jönni a megérzésem.Jó lenne 1-2 héten belül megszülni,már koraszülött sem lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!