Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35-36 hetes kismamik hogy...

35-36 hetes kismamik hogy vagytok? Mennyit keményedtek?

Figyelt kérdés
Szeditek még a magnéziumot? Mennyit mozog a baba? Hogy alszatok?
2013. ápr. 12. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
36 hétig kellett szednem. A babóca sokat mozgott. Sokat is keményedtem. Nem nagyon aludtam, mindég pisilni kellett mennem, nyomott, feszített, nem volt neki mindegy, hogy hogyan feküdtem. Reklamált ha neki kényelmetlen volt, de nekem kényelmes volt. Na de mindent értük:-)
2013. ápr. 12. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én ma töltöm a 35. hetet. Még szedem a mg-ot, a védőnő a 36. hétig mondta. Nem tudom e nélkül mennyit keményednék, napi 3 magnerottal szinte semmit. A babám napközben többször mocorog, de nem rúgja szét a hasam, inkább csak nyújtózkodik, fészkelődik. Alvás, jó ideje nem alszom jól. Sokat felébredek. Vissza tudok aludni, de nem pihentető 8 óra alatt 3-4x felébredni. Második baba, kisfiú ő is! Nálad kérdező?
2013. ápr. 12. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Én keményedek naponta kb 10x,de nem szoktam számolni,ezt csak kb-re mondtam.Jóslózni már a 34.hét óta jóslózom,a magnéziumot szerda óta nem szedem.Az én kisfiam egyszer aktív,aztán meg alig mozog.Sajnos rá már most is hatással van a front :( Már most minden mozdulata fáj,és most már nagyon nem bánnám,ha max a 38.héten kibújna,mert már nagyon fáj mindenem odalent :( Fáj a derekam,fájnak a combtöveim,a medencém,nyilall a hüvelyembe meg a végbelembe,ha leülök akkor pedig feszíti is szét a hüvelyemet meg a végbél környékét a kisfiam,úgyhogy most már tényleg csak szenvedek vele..akkor egyfolytában a hólyagomon fekszik,néha úgy megtalál egy ideget,hogy akkorát ugrok..meg motoszkál a medencémnél,a lábait folyamatosan beakasztja a bordáimba..remélem 1-2 héten belül megszülöm,nem csak a kellemetlenség miatt,hanem azért is,mert már nagyon szeretném őt a karjaimba venni meg puszilgatni :) Már eleget volt a pocakomban,most nagyon jó lenne,ha valósággá válna az egész :))

36+3 hkm

2013. ápr. 12. 19:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Kedves 3-as, szívemből szóltál:) Nekem is full ugyanez a gondok vannak. Összevissza csinálok/beszélek mindent. Már nagyon fájdalmas:/ Én ma töltöttem a 36 hetet. Nem szedek már magnéziumot én sem, és bizony jobb lenne ha megszületne már:) Május 10-re vagyok kiírva, harmadik baba lesz. Szeretném ha megszületne és én is ha eldönthetném akkor már ma mennék szülni.

2013. ápr. 12. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:

3-as vagyok:

Én május 2-re vagyok kiírva,de nekem már több mint egy hónapja olyan érzésem van,hogy nem fogjuk addig kihúzni,mert már minden nap jóslózok..persze tudom,ez nem jelent semmit sem,de nekem ez a női megérzésem,hogy nem érjük el egyben a május 2-t :) Nagyon remélem,hogy be is fog jönni a megérzésem.Jó lenne 1-2 héten belül megszülni,már koraszülött sem lenne :)

2013. ápr. 13. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!