Kismamik ti hogy érzitek magatok ma? Nem keményedtek sokat?
Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 10:31
2/10 anonim válasza:
Igyatok sok vizet, minél hidegebbet illetve ha az nem segít akkor citromfű tea, leforrázva és 10 percig ázni hagyva - tuti segítség! :)
Én most várom a harmadik babát, alapból is szörnyen frontérzékeny vagyok, nekem egy neurológus tanácsolta ezt és nagyon bevált, ha fáj a fejem a front miatt 3 pohár hideg vizet megiszok és általában elmúlik. Ha nem, akkor jön a citromfű tea, az max fél óra alatt kifejti hatását.
jobbulást! :)
3/10 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok teljesen magamnál, olyan mintha nem aludtam volna 1 éve:s
2013. márc. 14. 10:47
4/10 anonim válasza:
Nekem a tegnapi napom volt hasonló,fájt a fejem rettentően,éjjel nem sokat aludtunk,ma meg a pocaklakóm akar kijönni hasfalon keresztül,olyan igazi kínzósan forgolódik,mint egy kis lajhár.:D De kibírjuk csajok,kipróbálom a hideg vizes dolgot,köszi a tippet :D Vigyázzatok magatokra!!!
5/10 anonim válasza:
Köszi második, kipróbálom, mert sokat szenvedek a fejfájással, ma már bőgtem is, annyira hasított. Én is a harmadikat várom, a kicsik itthon vannak velem, úgyhogy nem is heverhetek. Na remélem, bejön amit írtál.
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem is harmadik lesz.:)
2013. márc. 14. 10:59
7/10 anonim válasza:
Akkor én még könnyen beszélek mert első baba lesz,de azért megprobálom átérezni a helyzetet!!Kitartás!!!
8/10 anonim válasza:
Nekem keményedek, csak néha kiver a víz, és fájdogál, azt hiszem jóslók. Jó lenne már látni a kis csöppséget :D
Kitartást mindenkinek
37hkm
9/10 anonim válasza:
Én ma teljesen jól vagyok (tegnap voltam nagyon álmos és levert). A pici magzatom pedig 3 napja iszonyat aktív. Szinte egész nap mozgolódik! :)
22 hkm
10/10 anonim válasza:
Én a frontot nem érzem (hála Istennek), nem is keményedek többet, csak elég fáradt vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!