Terhességetek elején voltatok annyira elkeseredve, hogy abosztuszra gondoltatok? Mi lett végül a döntés?
Abortusz ellenes vagyok, de annyira összejöttek a dolgok, hogy már ez is megfordult a fejemben! :S
Szeretném a babát, nem felelőtlenül sikerült. Tervezett második baba, de most teljesen kétségbe vagyok esve.
Bizony hogy voltam.Nekünk a 2. baba becsúszott. (jó nem védekeztük túl magunkat, egyszerűen megszakítással védekeztünk).Én nagyon sokat gondolkoztam, mert párommal problémák voltak, az most mindegy hogy mi..mára megoldódtak hála az égnek.Egy pokol volt a terhességem, lányom másfél év körül volt amikor teherbe estem.DE!!!!Mióta megszültem gyakran eszembe jut hogy el akartam vetetni a fiamat, és a szívem össze szorul, mert bele halnék ha most nem lehetne velünk..ez komoly.Nekem szerencsém volt, mert megoldódtak a problémáink, de nem csak rajtam múlt.
Szerintem ne vetesd el.Párod még találhat munkát, ha tudtok kérjetek segítséget.
így van, van melója de nem a legjobb a cég hozzáállása! Nem csak úgy csináltunk egy gyereket! HA tudom év elején hogy ez lesz bele se vágunk a tesó dologba!
Kedves utolsó köszönöm a biztató szavakat!
Na akkor itt vagyok én is :)
Főnököm jött egy nap: "van esély az előre lépésre és téged látlak a legalkalmasabbnak rá, elvállalod?" Erre én: "persze, hogyne vállalnám" Már a papírokat írtuk volna alá, amikor előző nap pozitívat teszteltem... Hozzá teszem védekeztünk. Elmondtam a főnökömnek, mondtam várjuk meg mit mond a doki. 7hetesen volt szívhang, így vissza utasítottam az előrelépést. Elfogadták a döntésemet, megbeszéltük, hogy ha vissza megyek és van hely én leszek az első. Férjemnek 1 hétre rá felmondtak, mondván létszám leépítés. Gyors gondolkodás,én még vissza tudom csinálni a dolgokat a m.helyemen,de ahhoz el kell vetetni a picit. Az utolsó pillanatig gondolkodtam rajta, végül megtartottuk, most 30 hetes pocaklakó. Párom azóta dolgozik,bár nem keres sokat, de több a semminél.
Így én iscsak bíztatni tudlak, de bevallom, nem lesz egyszerű! Ja és nálunk is 2. baba, a fiunk 3 éves.
Ne haragudj, de ez nem így működik.
Ezeket a dolgokat a gyerekvállalás ELŐTT kell átgondolni. Ha 3 hónapja keres másik munkahelyet, akkor nyilván 3 hónapja is sejtette, hogy vmi gáz van a melóhelyen. Azaz nem 1 hete van a gond...
A gyerek nem egy ruhadarab, amit visszaviszel a boltba, ha mégsem tetszik.
Szerinted majd ha mondjuk 5 éves lesz a gyerek, és elveszíted a munkahelyed, akkor mit kellene csinálni? Kirakod az út szélére? Vagy mégis mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!