Terhességetek elején voltatok annyira elkeseredve, hogy abosztuszra gondoltatok? Mi lett végül a döntés?
Figyelt kérdés
Abortusz ellenes vagyok, de annyira összejöttek a dolgok, hogy már ez is megfordult a fejemben! :S
Szeretném a babát, nem felelőtlenül sikerült. Tervezett második baba, de most teljesen kétségbe vagyok esve.
2013. ápr. 17. 16:07
11/29 A kérdező kommentje:
Akarom őt! Persze, de mint anya gondolnom kell a lányomra is!
2013. ápr. 17. 16:25
12/29 A kérdező kommentje:
Én gyeden vagyok a lányommal itthon
2013. ápr. 17. 16:25
13/29 anonim válasza:
akarod őt. kész. pont. ennél több nem kell. hidd el! párod keressen valami "sláger" melót, akármi is az, szülők tudnak segíteni nektek, kislányodtól tud rucikat kapni az új jövevény..!
14/29 A kérdező kommentje:
De nem a szülőknek szülöm!
2013. ápr. 17. 16:28
15/29 anonim válasza:
ne legyél már hülye, bocs, de ilyet hogy mondhatsz, ki írt ilyet?? azért vetetnéd el, mert nem akarsz a szüleidtől segítséget kérni?? de minek írtad ki a kérdést, ha te már eldöntötted?:(
16/29 A kérdező kommentje:
nem döntöttem el! Egyáltalán nem döntöttem el! ha eldöntöttem volna és egy gyerek gyilkos lennék nem ide írnék támaszért, hanem már a nő dokinál lennék és intézném a dolgot!
2013. ápr. 17. 16:31
17/29 anonim válasza:
Én értem a problémád, nagy a teher most rajtad mert nem szeretnéd kockára tenni a kislányodat annak, hogy esetleg rosszabb életszínvonalon éljetek.
De akkor is...
Terveztétek ezt a babát és Ő megfogant. Nem gondolod, hogy a lelkiismeretetek megszólal az abortusz után és akkor már nem lesz mit tenni??!!
18/29 anonim válasza:
Nos, en előrébb helyeznem a mar meglevő gyerekemet....
19/29 anonim válasza:
Nehogy elvetesd. Direkt csináltad nem?
20/29 anonim válasza:
figyelj már, kérdező, ez azért nem így megy! belevágunk ,szexelünk védekezés nélkül, aztán hopp, jön valami gáz, és elvetetjük, végül is...3 hónapja nem talál a párod munkát? te gondolom nem 3 hónapos terhes vagy...szóval tudtad, mire vállalkoztok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!