Terhességetek hányadik hetéig dolgoztatok?
Egyébként fizikai munka, használt ruha eladás. Pakolás ki be, cipekedés...
A hátam fáj sokszor, de kibírom, mert csak több a fizu, mint a táppénz, ami a fele lenne.
Első babánál 23, mert rengeteget keményedtem és görcsöltem.Amúgy 7. hónap végéig terveztem, mert február végére voltam kiírva és úgy terveztem, Karácsony után már nem dolgozom, kiveszem év elején az összes szabit, majd TGYÁS, dehát nem úgy alakult, így már novembertől otthon voltam.
Most a másodikat várom, 34 hetes vagyok, hát most nem dolgoztam mert most lett 2 éves a fiam, de vele strapásabb itthon mint a munkahelyen lenne. :-) Szerencsére most nincs gond a terhességemmel, így bírom, ha most nem lettem volna GYED-en akkor biztos dolgoznék még.
Szerintem ha nincs semmi probléma a terhességgel, és nem olyan a munkád ami veszélyt jelent (vegyi anyagok, emelgetés), akkor simán lehet dolgozni akármeddig, amíg még bírod különösebb kellemetlenségek nélkül.
június közepére voltam kiírva, április végéig dolgoztam (ülőmunka, de erősen szellemi, sok stresszel), majd májusban végig szabi, júniustól tgyáson voltam.
én jól bírtam, nem keményedtem, de azért megkönnyebbülés volt, amikor május első munkanapján nem kellett órára kellni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!