Sanyet86 kérdése:
Ti meddig dolgoztatok terhességetek alatt?
Figyelt kérdés
Én egy multinál vagyok árufeltöltő és mindenki azt mondja hogy amint megtudom hogy terhes vagyok azonnal hagyjam abba a munkát mert az első 3hónap a legkritikusabb vetélés szempontjából. Nektek milyen tapasztalaitok vannak?2012. márc. 15. 10:36
1/4 anonim válasza:
Én sem emelgetnék a helyedben. Vagy menj táppénzre, vagy más munkakörbe!
3/4 Jubilee válasza:
Én a kisfiamnál még a 8. hónapban is dolgoztam, de szellemi munkakörben. A kislányom meg GYED alatt született, így nála anyaként dolgoztam végig 9 hónapot. :) Fizikai munkánál írasd ki magad táppénzre minél előbb vagy kérj más munkakört!
4/4 anonim válasza:
Én a 7. héttől már nem dolgoztam. (óvodában) Jól is tettem,mert hamarosan végigsöpört az óvoda dolgozóin egy "fincsi" rota vírus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!