Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Cukorbetegek, hogy dolgoztátok...

Cukorbetegek, hogy dolgoztátok fel, hogy azok vagytok?

Figyelt kérdés
Sajnos,nagy esélyem van rá,14 vagyok és 1. a hasam.Hogy dolgoztátok fel,hogy nem ehettek semmi földi jót?
2010. jan. 3. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Szinte minden ételt ehetsz,hiszen van olyan változatuk,amiket ehetnek a cukrosok is.HAHÓ,fel a fejjel de gyorsan.Ha küldesz egy mosolyt,tudom,hogy jól vagy:)
2010. jan. 3. 17:17
 2/4 A kérdező kommentje:
:),de olyan nehéz lehet :8 minden nap szurkálni magad :(,meg sok mellékhatása lehet
2010. jan. 3. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy esélyed van rá, ne képzelődjél. Ha a családodban halmozottan előfordul a cukorbetegség, akkor sem biztos hogy cukorbeteg leszel. Étkezzél egészségesen, ne vigyél be egyszerre sok szénhidrátot. Mérték az érték!!!!Nyugi cuki kislány. Örülök azért, hogy 14 évesen van fogalmad erről a betegségről.
2010. jan. 3. 19:09
 4/4 A kérdező kommentje:

1.Fiú vagyok.

2. vérvétel után mondták,hogy hajszál választ el.

2010. jan. 3. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!