Végén járó kismamák! Nektek is annyira nehéz/fáj felkelni fekvésből?
Én az elsővel nem tapasztaltam ilyet. Most meg valami borzalom. Ráadásul éjjel többször kelek úgy, hogy gyorsan kell mennem (vagy sír a lányom a másik szobában vagy nagyon kell már pisilnem). Legszívesebben ülve aludnék...
38hkm
29. hét, második gyermek, de én már ezt a negyedik hónapól tapasztalom...
Az elsővel is fájt mindenem, ahogy tágultam, de ez rosszabb. És (sajnos) normális. De kitartás, egyszer mindennek vége lesz. :))
A 30. hetet kezdem még csak, de én is így érzek, már vagy két hónapja. Az elsővel nem volt ilyen, most a falat kaparnám, ha fel kell kelnem. De már nincs sok hátra!! :)
Kitartás és könnyű szülést kívánok
Én is így vagyok, 36. hét...
Néha éjszaka annyira kell már pisilnem, de csak győzködöm magam fekve, hogy "Menni fog az, meg tudod csinálni, képes vagy rá!" - aztán valahogy mindig kiesek az ágyból... :) Attól félek, hogy egyszer el fog jönni az a pillanat, mikor a WC-ről nem fogok tudni felkelni... :D
Tegnap este is csak ültem az ágy szélén, a párom kérdezte, hogy nem akarok-e lefeküdni, én meg mondtam, hogy "Nem, mert akkor nem tudok majd felkelni"... Komolyan kellene egy járókeret, vagy valami kapaszkodó, amivel fel tudom húzni magam. Kezdek átmenni bálnába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!