Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végén járó kismamák! Nektek...

Végén járó kismamák! Nektek is annyira nehéz/fáj felkelni fekvésből?

Figyelt kérdés

Én az elsővel nem tapasztaltam ilyet. Most meg valami borzalom. Ráadásul éjjel többször kelek úgy, hogy gyorsan kell mennem (vagy sír a lányom a másik szobában vagy nagyon kell már pisilnem). Legszívesebben ülve aludnék...

38hkm

2013. ápr. 16. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:

29. hét, második gyermek, de én már ezt a negyedik hónapól tapasztalom...

Az elsővel is fájt mindenem, ahogy tágultam, de ez rosszabb. És (sajnos) normális. De kitartás, egyszer mindennek vége lesz. :))

2013. ápr. 16. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Én a harmadikat várom, de már 18 hetesen kínszenvedés kimászni az ágyból, és a mellem is úgy fáj, hogy sokszor attól nem bírok "pattanni". Ez normális, nyugi, Neked már lassan vége lesz... :)) Könnyű szülést!
2013. ápr. 16. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
38 hetes vagyok, de nagyon nehéz felkelnem.Mindenem fáj olyan vagyok olyankor mint egy öregmami:D
2013. ápr. 16. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:

A 30. hetet kezdem még csak, de én is így érzek, már vagy két hónapja. Az elsővel nem volt ilyen, most a falat kaparnám, ha fel kell kelnem. De már nincs sok hátra!! :)

Kitartás és könnyű szülést kívánok

2013. ápr. 16. 10:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, 36. hét...

Néha éjszaka annyira kell már pisilnem, de csak győzködöm magam fekve, hogy "Menni fog az, meg tudod csinálni, képes vagy rá!" - aztán valahogy mindig kiesek az ágyból... :) Attól félek, hogy egyszer el fog jönni az a pillanat, mikor a WC-ről nem fogok tudni felkelni... :D

Tegnap este is csak ültem az ágy szélén, a párom kérdezte, hogy nem akarok-e lefeküdni, én meg mondtam, hogy "Nem, mert akkor nem tudok majd felkelni"... Komolyan kellene egy járókeret, vagy valami kapaszkodó, amivel fel tudom húzni magam. Kezdek átmenni bálnába...

2013. ápr. 16. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja, és az még a másik, hogy pl. ha a bal oldalon fekszem, akkor valahogy a baba is a hasam bal oldalára csúszik, és mikor felállok alig találom meg az egyensúlyomat, a sötét folyosón éjszaka néha a falnak húz a pocakom... De már nincs sok hátra, tartsatok ki! :)
2013. ápr. 16. 11:27
 7/7 anonim válasza:
Nekem fekvesbol nem is,de guggolasbol vmi szornyu felkelnem...
2013. ápr. 16. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!