Abszolut haznosnak tartom. A lanyom surgossegi csaszarral szuletett 40+5 napra. Az apgar erteke 9/10 volt. Szoval minden a leheto legnagyobb rendben volt.
Masodik nap bekekult es ahogy hivtam a csecsemost, felkapta es elrohant vele. Friss csaszarral alig tudtam utana menni.
Akkor megfogadtam, hogy azonnal vezek egy legzesfigyelot.
Hiaba szuletett makk egeszsegesen, megis kekulni kezdett. De nem tudjak megmondani, hogy miert a mani napig.
Most mar lassan 2 eves, meg egyszer sem volt beteg.
Ha valami szerintem felesleges, azaz elfordulasgatlo parna, a baranyszor es tarsai...
Én úgy vagyok vele, hogy nagyon hasznos dolog, de csak akkor, ha az ember elvégzi a tanfolyamot hozzá.
Nekünk lesz, mert én ezt alap dolognak tartom. Ismerem magam, ha nem lenne, tuti 10 percenként nézném, hogy lélegzik-e a babám.
23 hkm
Hasznos. Nekünk veleszületett szìvbetegségünk van ezért meg pláne.
3 riasztásumk volt, de mire beértünk már elhalgatott. Engem a kórházban is zavart h nincs alattuk semmi, bevallom sokszor piszkáltam megnaz orrát h lélegzik-, annyira nem látszott h szuszogna.
Már a mobilt is megvettük, akárki akármit mond nyugodtabb vagyok így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!