Kismamák, lehet használni a leg magic-et?
Ismerősömtől megkaptam a régi leg magic-jét, mert neki nem kellett... Nekem viszont rakódik a combomra, és a fenekemre is bőven, mióta babát várok. Imádom a kisbabám, és soha nem okoznék neki bajt, úgyhogy ezért kérdezem, hogy lehet-e használni? Úgy tudom a mozgás jó a kicsinek is, és ez főleg lábmozgásos. Vélemények?
Ja... Aki már elfelejtette, ez az a gép: [link]
Ezzel a leg magic-el az a baj, hogy a hasizmot is dolgoztatja ami szerintem nem jó a babának.
Egy darabig én is próbálkoztam tornázni, de nagyon hamar elkezdett tőle keményedni a hasam... :(
már a védőnőm sem piszkál, mert tudja, hogy tornázni nem tudok és a savam miatt sokat eszek kenyeret ugyanis refluxos vagyok és semmit nem tudnak adni rá amitől jobb lenne.
Sajnos kétszer akkora a fenekem és a combom mint volt pedig vékony voltam a terhesség előtt.
Próbálok nem bánkódni... Szerencsére a párom nagyon szeret és biztat ez sokat segít. Remélem sikerül lefogynom szülés után...
32 hkm +20kg
Kedves Utolsó!
Én ugyanezekkel a problémákkal a 25. héten +3 kilónál tartok, még szerencse, hogy a terhesség előtt felszedtem némi felesleget.
Én hiába eszek bármit, savasan kihányom. Azon csodálkozom, hogy még van nyelőcsövem, gyakorlatilag ülve alszom, szerintem te jártál jobban.
hát lehet... én szerencsére nem hányok, de úgy nézek ki mint egy tankhajó... :(
Sajna nem használ semmi, én is ülve alszom nekem a sav marja az orrnyálkahártyámat is (és útközbe minden mást is) így állandóan vérzik és dugul az orrom... :(
A gaviscon ami időnként segít egy kicsit, hogy legalább el tudjak aludni. Azt próbáltad már?
Kitartás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!