Lehet végre baba?

Figyelt kérdés
Pár nap múlvára nem várom... Szédelgek, néha hányingerem van elég erősen,de enyhébb émelygés szinte egész nap kínoz. A melleim olyan furcsák,nem fáj konkrétan, csak úgy érzem,hogy van... A derekam viszont le akar szakadni, és ami furcsa, hogy 4-5 napja egyáltalán nem kívánom a szexet, pedig ezzel sosem volt gond. Ja, és igazi világvége hangulatom van :D
2013. ápr. 13. 23:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem túlzottan figyeled magad, ha még csak napok múlva lenne aktuális a mensi akkor ezek túl korai tünetek lennének szerintem.
2013. ápr. 14. 02:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát erre senki nem tud neked válaszolni. Amíg nem jön meg addig jó. Nekem 6. hétig semmi tünetem nem volt, de ez nem jelent semmit, van akinek előbb kezdődik van akinek később. Viszont azt hagy mondjam el, hogy mi is nagyon vártunk a babaára és nem jött, aztán amikor azt mondtam, hogy "elegem van majd jön ha akar" na az első hónapban jött is. Fogalmam sincs mikor volt peteérésem, még azt is csak kb. tudtam megmondani mikor volt az utolsó mensim.
2013. ápr. 14. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!