Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen meg mindig nem...

16 hetesen meg mindig nem szexelunk, ez normalis ( mar a kiborulas szelen allok)?

Figyelt kérdés

A baratomat akit mar annak sem neveznek 4 honapja semmi szex nincsen kozottunk. Igen, bagyon kivannam....mar aludni sem tudok. Annyira szanalmasnak is erzem mar magam, hogy meg ezzel is almodok.

Probltam bezelni errol, de o azt monda biztos nem fogunk! Azzal indokolta, hogy a gyereket ne zavarjuk. Oke. Igy is nagyon rosszul erzem magam, kevesbe kianatosnak...stb.... Ebben szinte meg is erosit ezzel. Nem tehetek rola, ha az igy lesz a klanyom szuletese elott elhagyom! Merges vagyok ra!! Nekem fontos.

2013. ápr. 13. 02:18
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Teljesen igazad van, kérd meg az orvost, hogy mondja el neki hogy egy probléma mentes terhességnél egyáltalán nem probléma a szex. Sőt az én dokim még azt is mondta, hogy rendkívül fontos ilyenkor a szexuális élet, a nő érzelmi és testi szintjén is. A baba akkor boldog ha mama boldog! A gyereknek teljesen mindegy , hogy van e szex, egyáltalán nem zavarja. Főleg nem az első 5-6 hónapban. Ha meg nem akar ennyire szexelni lehet azért anélkül is hogy bedugja.
2013. ápr. 13. 06:56
 2/8 anonim ***** válasza:
27%

Remek parkapcsolat lehet... Ahelyett, hogy hisztiznel, inkabb ulj be egy cukiba es tomd magadba a sutemenyeket!

Azeet rone fel csonka csaladba a gyereked, mert apuci nem d*gott meg?!

Na.. szoval eleg beteg felfogasod van!

A szeretkezes maskepp is meglehet oldani.. Nem kotelezo behatolni!

A parod is megerdemel egy miset, de tee..

egyebkent meg 16 hetesen tudjuk mar, hogy kislany??? Nahat .... :)))

2013. ápr. 13. 06:56
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem is rosszul fogod fel, a párod csak félti a babát, és ezért nem mer sexelni!És, h emiatt elhagyd, ne haragudj, de szerintem akkor te nem is szereted őt igazán!

Leülni és átbeszélni kell, illetve meglehet oldani másképp is az örömszerzést!

Nálunk a pozi teszt óta nincs sex, és nem is lesz, mert veszélyeztetett vagyok, két babát elvesztettünk már!Mindketten elfogadjuk ezt, és lehet anélkül is jót tenni a másiknak!

18hkm

2013. ápr. 13. 08:01
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Jaj, jaj. Lehurrogni a kérdezőt az már látom megint megy itt mindenkinek! Nem veszitek észre hogy elvan keseredve, nem gondolja ő komolyan ezeket, nálunk fordítva volt én féltem a picim...:-) Féltem eddig hogy baja lehet ha szexelünk, de butaság volt 17 hetes vagyok és már egy hete van szex és tök jól esik..... Leülltünk és megbeszéltük a párommal hogy nem lesz baja ha nem jól esik abbahagyjuk stb.. nem lehet baja a picinek sőt ami neked jól esik neki is . MAgyarázd el a párodnak h ha te feszült vagy a szexhiány miatt többet ártotok a babának, mert a stresz nem jó az biztos!!! Na lehet lepontozni előttem szólók:-)))) A párodnak nincs igaza mond meg neki , ha nem érti meg , akkor az gáz, kitartás!
2013. ápr. 13. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, persze ha orvos tiltja meg az más.... De ha nincs ok h nem lehet szexelni... hajrá
2013. ápr. 13. 08:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nézd, van olyan ferfi, aki nem kívánja a terhes nőt.....
2013. ápr. 13. 08:36
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Segíts magadon es már is szebben fog sütni a nap is :)
2013. ápr. 13. 08:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Kicsit túlzol, úgy érzem! Ha 16hetes vagy, az azt jelenti, hogy még 4 hónap sem telt el az utolsó mensid óta, a baba pedig még azután fogant. Szerintem jobbat teszel magadnak ha lefelé kerekítesz a számolásba nem pedig felfelé. Sajnos vannak ilyen férfiak.. Mi kb 6 hetesen szexeltünk utoljára, aztán jöttek a rosszul létek azért nem, utána pedig már látszott rajtam és az én párom sem szerette volna "zavarni" a babát. Majd megőrültem, a falat kapartam volna legszívesebben, de Ő képtelen rá, muszáj volt elfogadni. Neked is el kell, úgy látszik ő ilyen beállítottságú, nem téged nem kíván, hanem nem tud elvonatkoztatni a kicsiről.. Én már nagyjából beletörődtem, nem lehet velük mit csinálni.. :// 28hkm
2013. ápr. 13. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!