Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rossz hírt kaptam és sírtam,...

Rossz hírt kaptam és sírtam, de nagyon. Ideges nem voltam csak szomorú, árt a babának egy kiborulás?

Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 08:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ne aggódj, a baba érzi, hogy valami most más, de bajt nem okozol neki. Én sokszor idegeskedtem, sírtam a terhességem alatt. Meghallt a nagyapám, és a baba apjával is voltak, vannak zűrjeink, de a babóval minden rendben szerencsére(kopp-kopp-kopp). Szerintem olyan nincs is, hogy valaki végig mosolyogja, örömködi a terhességet. Nem tudom mi a baj, de ha sírnod kell, sírj nyugodtan, jobb, ha kiadod magadból, mert a feszültség rosszabb. Minden jót! 39 hetes kismama.
2008. nov. 19. 08:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ideges siros idoszakom (ideges is, nem csak szomoru). Akkor kicsit probaltam utanaolvasni. Tobb helyen is irtak, hogy az alkalmankenti kiborulasok, idegeskedesek annyibol lehetnek elonyosek, hogy a baba mar most elkezdi megtanulni, hogyan kell kezelni ezeket a helyzeteket. Nem tudom, mi ennek a biologiaja, de ha tobb helyen is irtak, akkor remelem van is benne igazsag.
2008. nov. 19. 09:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2008. nov. 19. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!