Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy gyerekkel szuper anyukának...

Egy gyerekkel szuper anyukának éreztem magam, mióta kettő van káosz, kapkodás és rendszeres kiborulás az életünk mit tegyek?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nekem nincs meg a képességem, hogy két felé koncentráljak... 3 éves és 5 hónapos
2012. nov. 12. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel a szülők többsége így van főleg az elején. Sógornőm is nemrég panaszkodott ugyanarról mint te. Én sosem voltam szuperanya ikreim vannak :)
2012. nov. 12. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Az eleje a leg nehezebb! De hidd el később már sokkal könyebb! Összenőnek majd! Eljátszanak, ellesznek egymással! Kitartás, leszel még "szuper anyuka"!!!

Tapasztalatból írtam, nekem is van kettő (2 és 6 évesek)!!

2012. nov. 12. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Hahaha koszonom a biztatast! Nekem csak egy 2 evesem van es kaosz...szeretnenk egy megegy Babat...az lesz az ultrakaosz!
2012. nov. 13. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
3 gyekem van és nálunk is vanak napok mikor káosz van .
2012. nov. 13. 09:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk totál ugyanez. Én azt fontolgatom, hogy heti 2-3 délelőttre keresek egy családi napközit a nagyobbnak. Sokan ügyesen foglakoznak 2, 3 több gyerekkel is egyszerre, nekem nem megy. :-(
2012. nov. 13. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!