Szerintetek miért tiszta káosz a nappali alvása?
Kislányom 9 hónapos. Kb. 2 hónappal ezelőttig minden szuperül ment: délelőtt aludt kb. fél órát, 1 óra körül 1,5-2 órát, és utána még fürdés előtt egy fél órát.
Viszont két hónapja teljesen kiszámíthatatlanul alszik napközben. Van, hogy csak kétszer alszik, akkor délelőtt is 1 órát, délután is kb. 1,5 órát. Viszont az esetek többségében össze-vissza meg-megszunnyad (persze kegyetlen hiszti után) fél órákra. Ezt naponta akár 4-5-ször is. Nekem nem is lenne bajom a fél óra alvásokkal, csak így minden ébredés után 2 órával megy a hiszti, mert már fáradt, az estéről nem is beszélve, amikor már alig tudok vele mit kezdeni. Ha megébred fél óra után, nem tudom visszaaltatni, mert Ő akkor per pillanat teljesen ki van pihenve és pörög ezerrel, de ez sajnos csak max. 2 óra hosszat tart.
Tutira nem fáj semmilye, és nem értem, mert semmit se csinálunk másként a káoszos napokon sem, mint a normálisakon.
Szerintetek mit kellene tennem, hogy legalább egy normális alvása legyen (értek ezalatt legalább 1,5 órát) délután? Az a baj, hogy ez így senkinek nem jó. Nem tudunk sehova se menni, semmit nem tudunk tervezni, és ő is a nap felét végighisztizi, mert fáradt.
Előre is köszönöm!
Köszönöm a tanácsod. Mindenképpen megpróbálom kihúzni, hogy csak kettőt aludjon, hátha akkor javul a helyzet.
Amúgy 3 hete mászik, ül, és most kezdett felállni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!