Felébreszthetem a nappali alvásokból fél éves babámat ha túl sokat alszik?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt jellemző hogy sok órát aludt volna napközben (sőt, kimondottan nagyon rossz alvó volt nappal), inkább éjszaka szeretett sokat aludni. Mostanában viszont ha lerakom (2X alszik) szerintem 3-4 órát is lenyomna. Délben "hagyom" 2-2,5 órát aludni késő délután viszont csak fél esetleg egy órát, különben szerintem nem aludna el este... Ezt azért így csinálom, mert nagyon sokáig magától állt be erre és így ébredt. Vagy az lehet a gond hogy sötétben altatom és összekeveri az éjszakával? Régebben ebből nem volt gond, sőt kimondottan csak sötétben aludt el az elejétől. Mit tegyek? Van más is rajtam kívül aki ébreszti a babáját?2012. aug. 27. 14:03
1/4 anonim válasza:
Szia, mit jelent az, hogy mostanában? Nyilván szüksége van az alvásra, a nagy meleg, az időjárás változás is lehet indok a sok alvásra, én nem szívesen ébreszteném fel. Esetleg orvos/védőnő tanácsát is ki lehet kérni, hogy mi lehet az oka ennek a nagy aluszékonyságnak, nem-e valamilyen vitaminhiány van a háttérben. Másfél éves koráig sokat változik a babák napirendje, alvási-étkezési szokása, én ezért is vagyok a rugalmas napirend híve.
2/4 nittababy válasza:
én nem édreszteném fel semmi képen sem hagy aludjon!!
3/4 anonim válasza:
én azt a tanácsot kaptam a védőnőnktől, hogy egyhuzamban 4 óránál többet ne aludjon, illetve ha szeretnéd, hogy este a szokásos időben elaludjon, akkor fektetés előtt 3 órával már legyen ébren.
4/4 anonim válasza:
5 hónapos a babám és bizony felkeltem délután ha belecsúszik a hét órába, külonben rosszul alszik éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!