Terhesség alatti székrekedés miatti erőlködés okozhat-e hüvelyi vérzést?
8 hetes terhes vagyok. Gyakran van szorulásom. Tegnap, miután nagy WC-n voltam és erőlködtem, elkezdtem barnázni. Reggelre átváltott alvadt vérre, azóta kis mennyiségű vér jön a hüvelyemből.
Ez vajon lehet az erőlködéstől?
Semmilyen görcsöm, lázam nincs...
Hello! Nekem abszolut nincs belmozgasom... 25 eves vagyok es atlag 10-14 naponta megyek wc-re. Na az nem szorulasnak szamit hanem szulesnek mert tokatol bokaig berepedek mindenhol. Senki nem tudja miert van, parom gyermekunk es en ugyanazt esszuk ok napi 2 alkalommal mennek wc-re.
Nekem se activia, se lenmag nem hasznal, az a vaselinkup semmit nem er, aszalt gyumolcs kuka utca... Ami neha.segit.az a.zabpehely... De azt olyan nehez megenni hogy ra kell eroltessem magam szo szerint...
En erolkodok boven a Fiammal is igy.volt sajna es ez sose okozott ilyen problemat mint nalad.
Azert remelem minden rendben lesz veletek. Es mihamarabb doki
Köszönöm a válaszokat.
Azt feltételezem, hogy mivel ez már a harmadik gyerek, no meg elmúltam 30, talán nem olyan már ott bent minden, mint anno...
Szóval valahol hallottam, hogy emiatt előfordulhat, hogy elpattanik egy ér a méhemben, és ez okozza a vérzést. Az alvadt vér reggel azért lehetett, mert éjszaka összegyűlt odabent. Azóta már csak olyan halványpirosas nyálka van a WC papíron, miután pisilek (elnézést a túl sok infóért).
Mindenképpen felhívom ma a kórházat.
A fejleményekkel viszajövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!