Székrekedés szerű erőlködés, a végeredmény mégis folyékony híg széklet?
7hete,anyatejes a fiam.és hol jobban hol kevésbé görcsöl.mert pl a hátán alig marad meg,ilyenkor befeszíti magát(mintha hídba lenne)az ujjai ökölbe és nagyon sír.Főleg délben és estére rosszabb.Vagy hason tud elaludni,vagy függőlegesen rajtam lógva.próbáltuk már az infacolt,az epumisant,de nem igazán használ.sab simplex-et javasolt a gyógyszerész.eddig úgy néz ki kicsit jobb.
de magát az okot szeretném megszüntetni.sajnos mohón eszik,és emiatt sokat bukik is.de ha ez így van,akkor mitől fájhat a hasa?
nem eszem puffasztót,már a laktohetb/mecsek teát sem iszom,mert azt mondta a patikus,hogy az édesköménytől is fájhat a hasa...mit tudok még tenni?
Az én kisfiam is hasfájós volt,attól függetlenül milyen volt a széklete,neki is híg minden pici babának.
Adtunk neki gripe watert és mintha elvágták volna a fájdalmat,pedig sem az espumisan sem az infacol nem hatott semmit!
infacolt próbáltam már duplán adva is,semmi javulás.
az jutott ma az eszembe,mi van ha az alkoholmentes sörtől fáj a hasa?mert abból van hogy egy nap 2-3dobozzal is megiszom,főleg ilyen melegben,és ugye abban van szénsav.Most kihagyom 1-2napig,és ha jobb a hasa,akkor leszokom a sörről :-)
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!