Ti hány éves korotokba akartok szülni? Lesz pénzetek a mai világba egy kisbabára?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 18:55
21/25 anonim válasza:
Én még nagyon messze vagyok ettől, így nem látok bele dolgokba, de mivel tini lány vagyok, elég sok veszélynek vagyok kitéve, és azt tudom, hogy amúgy a gyerekek veszélnyek navvak kitéve. És tényleg nagyon durva dolgok történnek.. Szerintem ez nagyobb gond lehet mint a pénz, az, hogy akarok-e egyáltalán ilyen világba gyereket szülni.
De lehet ezt csak most mondom, és később tényleg lesz gyerekem. :) Mindenesterte a karrier szerintem fontosabb, a gyerek majd utána jöhet.
22/25 anonim válasza:
A kérdező véleménye is érdekelne. Te, hogy képzeled el, mert persze, hogy mikor is lesz pontosan a fogantatás, azt nem az ember dönti el.
23/25 anonim válasza:
25 evesen 1. gyerek, 27 leszek a 2. Az anyagi korulmenyeink elmentek az 1.-nel, volt, aki meg is szolta, hogy nincs semmink minek vallalunk gyereket. Azota eltelt 2-3 ev, az anyagi helyzetunk sokkal jobb! Nem vagyunk gazdagok, de nem is kell szamolgatnunk a penzt! Ha erre vartunk volna csak most vagtunk volna bele az elso gyerekbe! En eldontottem, hogy 2 gyerek es 30 eves korom elott! De pl sok 40-42 eves no szulte az 1. gyermeket a korhazban, amikor en is! :(
24/25 anonim válasza:
23voltam az elsonel, akkor a ferjem 28, most varjuk a masodikat, mikor megszuletik en 26 leszek, a ferjem 30.
25/25 anonim válasza:
Régen úgy terveztem hogy lesz házam munkám és utána gyerekem. Hát nem így lett 20 évesen már anya voltam most 22 vagyok és megint terhes. Munkám nincs de nem bántam meg hogy így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!