Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány éves korotokba akartok...

Ti hány éves korotokba akartok szülni? Lesz pénzetek a mai világba egy kisbabára?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 18:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nekem nem az a kérdés, hogy mikor és miből, kedves kérdező, hanem hogy: Kinek szülök? Cseszhetem a nagy házat, lóvét, ha a férfi ganély.

Én nem várok sokat az élettől. Én munkanélküli vagyok, a párom dolgozik csak, de én örülök mint majom a farkának, hogy nekem lehet gyerekem, mert rengeteg családtagom meddő vagy nehezen termékenyül, úgyhogy én ujjongok. :D

Szóval leszurom, hogy miből, az sem baj hogy mikor, mert nagyon szerencsés vagyok, hogy nem vagyok meddő, mint a többiek!

Egyébként most vagyok 5 hónapos, de már év végén próbálkozni fogunk a másodikkal, aztán vége a babaprojektnek.

Én olyan boldog vagyok, hogy nem hasonlítok az apám oldalára testileg. Jipíííííí

2013. ápr. 11. 21:10
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Szió.

Én 23 éves vagyok a párom 26. 3-4 héten belül várható a pici érkezése.Albérletben élünk,havi 150-170 ft bevételünk van,nincs autónk.De nem panaszkodunk,mert megvan mindenünk,és hála Istennek sikerült a picinek is megvenni mindent amire szüksége lesz. :) Mi is csak a házasságot vártuk meg ahogyan azt előttem már írta más is,mert ha mi is arra vártunk volna,hogy több pénzünk legyen,meg legyen autónk meg saját lakásunk,hát még 30 éves korunk után sem lett volna gyermekünk.Sajnos a testvér már nem biztos,hogy lesz,sajnos őt tényleg az anyagiak fogják eldönteni,hogy jöhet-e vagy sem,de a párom is és én is mindenképpen szeretnénk azért még egy gyermeket a mostanin felül.

36+2 hkm

2013. ápr. 11. 21:15
 13/25 anonim ***** válasza:

Világ életemben 22-23 évesen akartam anya lenni. Most vagyok 23 éves, és 21 hetes babás, mire megszületik 24 leszek. Így pont jó, úgy érzem. A párom 30 éves, így ideális korban van ő is. Szóval azt mondom, hogy ilyenkor kifejezetten egészséges a babavállalás, ha a biológiát nézzük. (Más, hogy fejben ki mikor érik meg, de ez külön kérdés.)

Pénz... Nos, mi rengeteg mindent kapunk. Kismamaruhát kaptam, és amit kell, azt meg tudjuk venni. Számolni kell, de ésszel élünk, és mérlegelünk, hogy mi az, ami éppen fontosabb. Rengeteg babaruhát kapunk, babakocsit, légzésfigyelőt, pelenkázót, kiságyat, gyakorlatilag mindent, csak pár kislányos holmit kell vennem, kencéket, pelenkát, textilpelust és néhány privát szülés utáni dolgot.

Nyilván nem vállaltuk volna, hogyha nem bírnánk eltartani, és azzal számoltunk eleve, hogy semmit sem kapunk, szóval minden hatalmas segítség. Nem vagyunk milliomosok, nem kell félreérteni. A jövőbeni kiadásokkal számolva igen, meg fogunk tudni élni, nem fényűzően, de normálisan, átlagosan. Legalábbis jelen számításaink szerint így néz ki.

2013. ápr. 11. 21:57
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Miért lettem lepontozva?????
2013. ápr. 11. 22:03
 15/25 anonim ***** válasza:
26 évesek voltunk mind a ketten amikor született a kisfiam. Már 4 éves. Albiban élünk, kocsi van ami nem hiteles. Ha arra vártunk volna, hogy minden biztos legyen, saját ház, biztos állás stb, akkor még most sem szültem volna. Nagyon szeretnénk még egy babát, de egyenlőre nem merjük bevállalni. Mindenünk megvan ami kell, minden ki van mindég fizetve. Luxus dolgokra nem jut, de boldogok vagyunk. Most vagyunk 30 évesek, 34 éves koromig vállalunk még egyet, ha sikerül.
2013. ápr. 12. 09:03
 16/25 anonim ***** válasza:
Én 25 év körül szerettem volna szülni,pár hónap és 26 leszek,párom 28 éves.Én már nagyon szeretnék babát,de sajnos még várnunk kell vagy 3 évet.Nincs semmik,(csak 1 autó) szülőkkel lakunk még. Mindig rakunk félre valamennyit,de az most mid rám megy(műtét és egyéb kezelések),de remélem hamarosan vége és 1000-rel gyűjtünk önerőre hogy hitelre házat vehessünk.Néha úgy érzem hogy nekem nem is lesz,mert olyan szerencsétlen vagyok,nekem semmi sem sikerül.Amúgy dolgozunk mindketten.Hát igen tudom hogy sose lesz megfelelő pillanat.Az amúgy egy "kicsit" bánt hogy van aki világéletében nem dolgozott,és szüli a gyereket,nem bántja hogy nem fizeti a számlákat,csak jöjjön a gyerek és nagycsaládos lesz....inkább erről nem is írok semmit.Amúgy 7 éve lesz hogy együtt vagyunk,és megszakításosan védekezünk de még csak be sem csúszott a baba.Bevallom őszintén én nagyon örülnék neki.Hogy lesz e pénzünk babára?Szerintem nem,de akkor sosem lesz gyerekünk,én pedig gyerek nélkül nem tudnék élni.
2013. ápr. 12. 09:14
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! 26 vagyok, nincs meg mindenem, de ezzel a babával úgy érzem meglesz mindenem...17hkm
2013. ápr. 12. 11:18
 18/25 anonim ***** válasza:
24 évesen szültem az első gyerekemet, 28 évesen a másodikat. Hogy mi lesz évek múlva, nem tudhatom, de eddig mindent meg tudtunk adni a gyerekeinknek, amit szerettünk volna, teszünk nekik félre pénzt és remélhetőleg ez a későbbiekben sem változik.
2013. ápr. 12. 14:26
 19/25 anonim válasza:

Ne értds férre!

NEM MI DÖNTJÜK EL hogy mikor fogunk szülni!

Ne haragudj!

Tapasztalat!

32. évemet töltöttem februárban!

5 éve vagyok a párommal! 2év 7 hónap után végre megfogand a kisbabánk és a 8. héten elveszítettük!

Szóval nem MI DÖNTJÜK EL!

Az a baba jön ha Ő jönni akar!

Sajnos nekem azóta sem sikerült várandósság válnom! :(

Sajnos ez van!

Linda

2013. ápr. 16. 19:11
 20/25 anonim ***** válasza:
22 évesen "akartam", de ez így olyan csúnyán hangzik. Mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni. Akkor még nem voltak meg a kellő feltételek, párom ugyan megvolt már akkor is, de a munkaviszony még nem, ami nekem nagyon fontos. 23 évesen teherbe estem, de sajnos őt elveszítettük. Most 24 vagyok és még a 25. szülinapom előtt megszületik majd az első babánk. Albérletben lakunk, autónk, félretett pénzünk van. Ha arra vártunk volna, hogy minden feltétel adott legyen, akkor nem is terveztünk volna egyáltalán babát. Úgy érezzük, hogy ezek a feltételek, amiket eddig teremtettünk, megfelelőek egy gyereknek. Aztán meg meglátjuk... a mai világban igazából sosem lehet semmit biztosra tudni. 3 éven belül tervezünk kistesót is, de az még a jövő zenéje...
2013. ápr. 16. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!