Ti hány éves korotokba akartok szülni? Lesz pénzetek a mai világba egy kisbabára?
Nekem nem az a kérdés, hogy mikor és miből, kedves kérdező, hanem hogy: Kinek szülök? Cseszhetem a nagy házat, lóvét, ha a férfi ganély.
Én nem várok sokat az élettől. Én munkanélküli vagyok, a párom dolgozik csak, de én örülök mint majom a farkának, hogy nekem lehet gyerekem, mert rengeteg családtagom meddő vagy nehezen termékenyül, úgyhogy én ujjongok. :D
Szóval leszurom, hogy miből, az sem baj hogy mikor, mert nagyon szerencsés vagyok, hogy nem vagyok meddő, mint a többiek!
Egyébként most vagyok 5 hónapos, de már év végén próbálkozni fogunk a másodikkal, aztán vége a babaprojektnek.
Én olyan boldog vagyok, hogy nem hasonlítok az apám oldalára testileg. Jipíííííí
Szió.
Én 23 éves vagyok a párom 26. 3-4 héten belül várható a pici érkezése.Albérletben élünk,havi 150-170 ft bevételünk van,nincs autónk.De nem panaszkodunk,mert megvan mindenünk,és hála Istennek sikerült a picinek is megvenni mindent amire szüksége lesz. :) Mi is csak a házasságot vártuk meg ahogyan azt előttem már írta más is,mert ha mi is arra vártunk volna,hogy több pénzünk legyen,meg legyen autónk meg saját lakásunk,hát még 30 éves korunk után sem lett volna gyermekünk.Sajnos a testvér már nem biztos,hogy lesz,sajnos őt tényleg az anyagiak fogják eldönteni,hogy jöhet-e vagy sem,de a párom is és én is mindenképpen szeretnénk azért még egy gyermeket a mostanin felül.
36+2 hkm
Világ életemben 22-23 évesen akartam anya lenni. Most vagyok 23 éves, és 21 hetes babás, mire megszületik 24 leszek. Így pont jó, úgy érzem. A párom 30 éves, így ideális korban van ő is. Szóval azt mondom, hogy ilyenkor kifejezetten egészséges a babavállalás, ha a biológiát nézzük. (Más, hogy fejben ki mikor érik meg, de ez külön kérdés.)
Pénz... Nos, mi rengeteg mindent kapunk. Kismamaruhát kaptam, és amit kell, azt meg tudjuk venni. Számolni kell, de ésszel élünk, és mérlegelünk, hogy mi az, ami éppen fontosabb. Rengeteg babaruhát kapunk, babakocsit, légzésfigyelőt, pelenkázót, kiságyat, gyakorlatilag mindent, csak pár kislányos holmit kell vennem, kencéket, pelenkát, textilpelust és néhány privát szülés utáni dolgot.
Nyilván nem vállaltuk volna, hogyha nem bírnánk eltartani, és azzal számoltunk eleve, hogy semmit sem kapunk, szóval minden hatalmas segítség. Nem vagyunk milliomosok, nem kell félreérteni. A jövőbeni kiadásokkal számolva igen, meg fogunk tudni élni, nem fényűzően, de normálisan, átlagosan. Legalábbis jelen számításaink szerint így néz ki.
Ne értds férre!
NEM MI DÖNTJÜK EL hogy mikor fogunk szülni!
Ne haragudj!
Tapasztalat!
32. évemet töltöttem februárban!
5 éve vagyok a párommal! 2év 7 hónap után végre megfogand a kisbabánk és a 8. héten elveszítettük!
Szóval nem MI DÖNTJÜK EL!
Az a baba jön ha Ő jönni akar!
Sajnos nekem azóta sem sikerült várandósság válnom! :(
Sajnos ez van!
Linda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!