Ti hány éves korotokba akartok szülni? Lesz pénzetek a mai világba egy kisbabára?
Én 28 vagyok, első babás kismama.
Ha nem történik semmi nagyobb gond, akkor nem lesz gond a pénz, de szerintem egyértelműen a szerencsés párok közé tartozunk. Körülnézve az ismerőseim között, akik szintén diplomások és munkájuk is van (tehát gyanítom bőven az "átlag" felett vannak) sajnos sokan akadnak, akik nehezen tudnának babát vállalni. :/
23 éves vagyok,Párom 26.Jövőre tervezzük a családbővítést.
Addig még be szeretnénk fejezni a házat,amit vettem,bővítünk,átalakítunk(ezt már közösen,saját magunk csinálunk mindent) és úgy már igazán otthonos lesz.
Pénzünk nem tudom,hogy lesz-e de remélem :-)
Munkánk aránylag biztos,fizetésünkből jól kijövünk(bár az kettőnké nincs 180 ezer összesen,de szépen élünk)
Nyaralni minden évben megyünk pár napra belföldre,autónk is van,a ház saját,havi szinten tudunk rákölteni,amíg kész nem lesz.Szerintem megoldjuk valahogy a baba kiadásait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!