Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor éreztétek először, hogy...

Mikor éreztétek először, hogy sikerült a teherbe esés? Tünetre gondolok, a mensi kimaradást kivéve?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én kb 3 hetes lehettem, hirtelen megszédültem olyan furcsán.. Nem számítottam a babára, de onnantól érdekes érzésem támadt, pár nap múlva pozit teszteltem, most már 27 hetes vagyok!:)
2013. ápr. 10. 14:14
 12/13 v-f.m. ***** válasza:

Én a fogantatás után 5-6 nappal, alhasi fájdalmat és feszülést éreztem, és szurkáltak a petefészkeim. Kb két nappal később reggel fogmosásnál hányingerem lett a fogkrémtől, és a mentolos dolgokat nem tudtam elviselni magam körül. A nem várt napján már feszültek és fájtak a melleim is.

üdv: 13+1 h km

2013. ápr. 11. 13:36
 13/13 v-f.m. ***** válasza:
Ja, azt hozzá kell tennem, hogy én kiszámoltam az ovuláció napját, és ovu tesztet is csináltam, így tisztában voltam azzal, hogy kb. mikor foganhatott a kicsink. :)
2013. ápr. 11. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!