Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor éreztétek először, hogy...

Mikor éreztétek először, hogy sikerült a teherbe esés? Tünetre gondolok, a mensi kimaradást kivéve?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 13:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én azzal kezdtem hogy kizabáltam a hűtőt :D. aztán fájtak nagyon a melleim.
2013. ápr. 10. 13:02
 2/13 A kérdező kommentje:

Mikor jelentkeztek ezek a tünetek??

Az együttlét után mennyivel?

2013. ápr. 10. 13:03
 3/13 anonim ***** válasza:
12 nappal együttlét után lett pozitív a tesztem. Tünetek csak egy héttel később jelentkeztek, enyhe hányinger, és ennek ellenére mérhetetlen étvágy és fáradtság egész nap.
2013. ápr. 10. 13:05
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. ápr. 10. 13:07
 5/13 anonim ***** válasza:
hú hát már több mint egy éve ezeknek sajnos nem tudom pontosan megmondani de mielőtt teszteltem akkor már kajásabb voltam (kb 3hetesen) a mellfájás már csak teszt után volt azt hiszem. (5hetesen teszteltem kb). ja meg a délelőttös műszakba fel kellettem mosdatni magam mert majdnem elaludtam, ez is kb 3hetesen lehetett.
2013. ápr. 10. 13:07
 6/13 anonim ***** válasza:
én voltam az 5ös és az 1es :). közbe írt valaki más is :)
2013. ápr. 10. 13:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Én pár nappal mensi előtt már éreztem, hogy boldogabb kiegyensúlyozottabb vagyok.

Dudorászva fésülgettem a hajam. :)

Plusz az alhasam feszült, néha voltak apró görcseim, pedig amúgy nem szoktam görcsölni mensi előtt.

Aztán a nem várt napján + teszteltem.

A mellfájdalom csak 7-8 hetesen jött.

30 hkm

2013. ápr. 10. 13:10
 8/13 katalin79 ***** válasza:
mikor még nem teszteltem,és vártam a menszit fémes izt éreztem a számban,akkor már sejtettem babánk lesz :-)
2013. ápr. 10. 13:15
 9/13 anonim ***** válasza:

Mensi előtt 1 héttel feszültek a melleim és nagyon érzékenyek voltak a mellbimbóim.(ki is sebesedett)

Akkor még dohányoztam és éreztem nem kell a cigi.Le is tetem.:)Tudtam,hogy baba van a dologban mivel már 6 hónapja próbálkoztunk.:)

2013. ápr. 10. 13:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Szoptattam az elsőt így nem volt mensi amit várhattam volna :)

Kb 4-5 hetes voltam, és reggel alig bírtam felkelni az ágyból olyan fáradt voltam, kellemetlen lett a szoptatás és utána mindig farkasétvágyam lett. Innen tudtam, h összejött a tesó.

2013. ápr. 10. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!