Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódom, hogy elmegy a baba,...

Aggódom, hogy elmegy a baba, mert leestem a lépcsőn. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

5 hetes vagyok éppen, és megcsúsztam a lépcsőn, leestem, de a hasam nem, csak a csípőmet ütöttem meg. Azóta kicsit feszít a hasam, talán az ijedtség miatt. Hívtam az orvosom, de azt mondta, vegyek be magnéziumot, ha lehet B6 vitaminnal kombinálva és E-vitamint. Szerinte, nem lehet ilyenkor mit tenni, mert akár még magától is elmehet. Egyébként a 7. hét legelejére van időpontom hozzá. Én viszont mégis aggódom, hogy baj történt.

Volt már valaki hasonló cipőben? Tudtok tippet, ötletet adni?

2012. nov. 8. 19:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

szia, sajnálom, gondolom mennyire ideges lehetsz. ha megnyugtat menj be az ügyeletre.

remélem nem lesz semmi baj. hogy estél le?

2012. nov. 8. 19:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jó lenne elmenni dokihoz, a rázkódás is okozhatott gondot.
2012. nov. 8. 19:55
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó te akkora gyökér vagy. Remélem nincs gyereked.
2012. nov. 8. 19:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
tudom, hogy nehéz, de először is nyugodj meg!!! Sajnos igaza van az orvosnak, hogy adódnak helyzetek, amikor baj lehet, de ez nem egy eséstől függ!!! Védve van a babucid,főleg ha nem a hasadat ütötted meg, ne aggódj az idegeskedés többet árthat! Pihenj le, fogj egy könyvet vagy nézd a tévét egy bögre finom tea mellett! :-) Vagy ha szeretnél minden rosszat kizárni hogy megnyugodj, kérj egy hamarabbi időpontot! :-) Boldog babavárást! :-)
2012. nov. 8. 19:58
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok!

Igyekszem nyugodt maradni és ittam egy kis meleg levest, meg bevettem a vitaminokat. Sajnos, az ügyeletre nem tudunk bemenni, mert a párom nincs még itthon, a nagytesót meg nem tudom hirtelenjében kire bízni.

Igazából én voltam a hibás, hogy lepottyantam. Kis késő délutáni szunya volt, és a kislányom felkeltett, hogy szomjas. Én elindultam lelkesen a lépcsőn lefelé, de félkómásan a lépcső szélére léptem, és elvágódtam, mint a zsák.

2012. nov. 8. 20:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggodj! Engem elutott egy auto es nem tortent baj. Minden ok lesz nincs annyira cukorbol es meg nagyon mini. Pihenj es relaxalj minden ok lesz. Ha elmegy a baba akkor nem ettol hanem vmi kromoszoma vagy egyeb problematol ami elofordul.

33h km

2012. nov. 8. 20:05
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan kicsi még és annyira körbe van véve hogy semmi baja nem lett, nem tudom 5hetesen látnak-e szívhangot, tehát mit tudnának mondani ügyeleten? Én várnék és sokat pihennék. Minden rendben lesz, erre gondolj!
2012. nov. 8. 20:11
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
ne gondolj rosszra, minden rendben lesz
2012. nov. 8. 20:16
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, mert az idegeskedés valószínűleg jobban árt a babának, mint az esésed. Jól ki van párnázva, nem lesz semmi baj!!!
2012. nov. 8. 20:41
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Pont 5 hetes terhes voltam amikor frontálisan ütköztünk egy autóval. Súlyosak voltak a sérüléseink de a baba velünk maradt. Épp itt szuszog mellettem mert apa elutazott. 4 és fél éves, bátran kijelenthetem hogy a szerencsére fia :)

Nyugi bízz a kicsikédben! Veled marad.

2012. nov. 8. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!