Aggódom, hogy elmegy a baba, mert leestem a lépcsőn. Mit lehet tenni?
5 hetes vagyok éppen, és megcsúsztam a lépcsőn, leestem, de a hasam nem, csak a csípőmet ütöttem meg. Azóta kicsit feszít a hasam, talán az ijedtség miatt. Hívtam az orvosom, de azt mondta, vegyek be magnéziumot, ha lehet B6 vitaminnal kombinálva és E-vitamint. Szerinte, nem lehet ilyenkor mit tenni, mert akár még magától is elmehet. Egyébként a 7. hét legelejére van időpontom hozzá. Én viszont mégis aggódom, hogy baj történt.
Volt már valaki hasonló cipőben? Tudtok tippet, ötletet adni?
szia, sajnálom, gondolom mennyire ideges lehetsz. ha megnyugtat menj be az ügyeletre.
remélem nem lesz semmi baj. hogy estél le?
Köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok!
Igyekszem nyugodt maradni és ittam egy kis meleg levest, meg bevettem a vitaminokat. Sajnos, az ügyeletre nem tudunk bemenni, mert a párom nincs még itthon, a nagytesót meg nem tudom hirtelenjében kire bízni.
Igazából én voltam a hibás, hogy lepottyantam. Kis késő délutáni szunya volt, és a kislányom felkeltett, hogy szomjas. Én elindultam lelkesen a lépcsőn lefelé, de félkómásan a lépcső szélére léptem, és elvágódtam, mint a zsák.
Ne aggodj! Engem elutott egy auto es nem tortent baj. Minden ok lesz nincs annyira cukorbol es meg nagyon mini. Pihenj es relaxalj minden ok lesz. Ha elmegy a baba akkor nem ettol hanem vmi kromoszoma vagy egyeb problematol ami elofordul.
33h km
Pont 5 hetes terhes voltam amikor frontálisan ütköztünk egy autóval. Súlyosak voltak a sérüléseink de a baba velünk maradt. Épp itt szuszog mellettem mert apa elutazott. 4 és fél éves, bátran kijelenthetem hogy a szerencsére fia :)
Nyugi bízz a kicsikédben! Veled marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!