Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már 20 hetes vok és nem mozog...

Arri001 kérdése:

Már 20 hetes vok és nem mozog a baba, baj?

Figyelt kérdés
Félek hogy miért nem mozog. vagy lehet csak nem érzem nem tudom milyen az az érzés de figyelek mindig és semmi idegent nem tapasztalok??
2012. nov. 8. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne izgulj!Gondolom orvosnál jártál.Minden rendben volt.És hamarosan érezni is fogod.:-))
2012. nov. 8. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:

szia!

biztosan mozog,csak még nem érzed!:)

de mikor voltál dokinál?

2012. nov. 8. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
biztosan mozog már csak mivel nem tudod milyen érzés is az, ezért gondolod úgy
2012. nov. 8. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:
A baba mozog, hisz 20hetes vagy. Egyél meg egy kis csokit, feküdj hanyatt és figyelj apró kis rezzenéseket odabent. Ha nem érzel semmit is csak valószínűleg alszik. Hamarosan érezni fogod, nekem 25hetesen már rendesen ugrál a hasam, szóval nincs messze neked sem:-)
2012. nov. 8. 20:16
 5/8 Vilia válasza:

Biztos nincs semmi baj, nem sokara erezhetove fog valni, en a 17.heten kezdtem erezni eloszor, azota folyamatosan erzem ha megmozdul.

20hkm :)

2012. nov. 8. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:
nehogy pánikba ess! az sosem tesz jót! ha baj lenne,azt a doki mondta volna. gondolom első baba. nekem is az, én is most vagyok 20 hetes. mostanra már biztos,hogy őt érzem. sztem a 18. hét legvége felé járhattam,amikor éreztem VALAMIT. este volt, filmeztünk, ültem (az ülés nagyon fontos,sok helyen olvasom,sem állva,sem fekve,csakis üle érzik a babát!) vacsi után voltam,jól bekajáltunk. és csak egy pillanatra éreztem a kis "bogarat" odabent. ez után mindig rítus szerűen este jól bekajálok, leülünk filmezni és szoktam érezni. (a film sosem tudom miről szól,csak befelé koncentrálok) sokáig gondoltam,hogy csak beképzelem. mostanra már fekvés közben is érzem. de ne aggódj, az első babával nehezebben lehet érezni!
2012. nov. 9. 05:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is 20 hetes voltam amikor először éreztem azt ami már összetéveszthetetlen volt. addig csak olyan érzésem volt mintha.... de itt kaptam az első olyan rúgást, ami igazi volt. már nem kell sokat várnod!!! boldog babavárást neked,és ne stresszelj, légy türelmes, és figyelj befele :)
2012. nov. 9. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Én kb. 16 hetesen éreztem először a mocorgást az első babánál, de aztán pont 20 hetesen nekem is volt olyan, hogy napokig nem éreztem, hogy mozogna. Jól megijedtem, elmentem a kórházba megnézetni, de természetesen nem volt semmi baj, csak lustálkodott pár napig. Ha nagyon aggódsz, menj el a dokidhoz ultrahangra, vagy a védőnőhöz, hogy legalább egy szívhangot hallgasson.
2012. nov. 9. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!