Miért nem mozog annyit?
Figyelt kérdés
24 hetes kismama vagyok. Úgy érzem,hogy mostanában nem mozog eleget a magzatom. Eddig állandóan ficankolt,reggel,napközben,este is jelentkezett. Már pár napja csak annyit érzek,hogy reggel nekifeszül a hasfalamnak pár percre aztán talán este gyengébb mozgást,néha annyit se. Miért lehet? Tudom,hogy "az előírt" napi egyszeri mozgás de a saját személyiségéhez képest nagyon keveset mozog.2012. okt. 28. 14:23
1/4 anonim válasza:
Szia! Elképzelhető, hogy a hidegfront miatt mozog kevesebbet! Amikor babás voltam, nekem például a hidegben alig mozgott, a melegben meg szinte meg sem állt.
2/4 anonim válasza:
Kicsit viccesen hangzik,hogy a saját személyiségéhez képest keveset mozog a 24 hetes Pocaklakód :-)
Normális,ne aggódj!
Tudod a babák a 24 órából 20-at alszanak. Lehet a Tiéd a napokban éjjel volt fent többször. A másik amit el tudok képzelni,hogy nem értél rá oda figyelni a mozgásokra,mert többet mozogtál,tevékenykedtél,mint szoktál.
Hidd el,hogy az éjszakai mozgásokra nem lehet mindig felébredni! Én sem ébredek fel rá,pedig én mát tapasztaltnak számítok! Ha éjjel másért ébredek fel,akkor szoktam érezni mozogni,addig nem is tudok vissza aludni míg Ő ficánkol (sőt utána is csak nehezen).
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv:3lányos,25hkm
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Nekem az első lesz és még semmi tapasztalatom. :)
2012. okt. 28. 14:47
4/4 anonim válasza:
38 hetes vagyok, a babád mozgása folyamatosan más lesz. Egyetértek az előttem szólókkal, hogy nagy eséllyel a hidegfront miatt nem érzed annyira, a babákat megviselik a frontok. Illetve lehet, csak nem figyelted úgy, ahogy eddig, tettél-vettél stb... Sőt, még csak ezután fogod igazán érezni!!! De biztos nincs semmi probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!