Aggódom, hogy elmegy a baba, mert leestem a lépcsőn. Mit lehet tenni?
5 hetes vagyok éppen, és megcsúsztam a lépcsőn, leestem, de a hasam nem, csak a csípőmet ütöttem meg. Azóta kicsit feszít a hasam, talán az ijedtség miatt. Hívtam az orvosom, de azt mondta, vegyek be magnéziumot, ha lehet B6 vitaminnal kombinálva és E-vitamint. Szerinte, nem lehet ilyenkor mit tenni, mert akár még magától is elmehet. Egyébként a 7. hét legelejére van időpontom hozzá. Én viszont mégis aggódom, hogy baj történt.
Volt már valaki hasonló cipőben? Tudtok tippet, ötletet adni?
Nagyon aranyosak vagytok, hálás vagyok minden válaszért.
Ijesztő olvasni, hogy milyen hajmeresztő kalandokban volt részetek!
De a legfontosabb, hogy semmi komoly baj nem történt sem veletek, sem a picikkel. :)
Az orvosom rendes volt, ma kora délután visszahívott, hogy jól vagyunk-e. Örömmel mondhattam, hogy igen. Javasolta, hogyha nagyon aggódom, minden reggel mérjem meg a hőmet az elkövetkezendő 3-4 napban, és ha leesik, azonnal hívjam őt. Mondta, hogy ezen kívül a magnézium, B6 és E-vitamin maradjon, a magnézium-B6 kombináció a 36. hétig mindenképpen, az E vitamint pedig 2-3 hét múlva elhagyhatom. Ezen kívül már csak Titeket ismételt. :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Boldog babavárást és babázást kívánok mindenkinek!
Üdvözlettel:
Veruka
Igazán Jó hír hogy jól vagy :)
További boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!