Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódom, hogy elmegy a baba,...

Aggódom, hogy elmegy a baba, mert leestem a lépcsőn. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

5 hetes vagyok éppen, és megcsúsztam a lépcsőn, leestem, de a hasam nem, csak a csípőmet ütöttem meg. Azóta kicsit feszít a hasam, talán az ijedtség miatt. Hívtam az orvosom, de azt mondta, vegyek be magnéziumot, ha lehet B6 vitaminnal kombinálva és E-vitamint. Szerinte, nem lehet ilyenkor mit tenni, mert akár még magától is elmehet. Egyébként a 7. hét legelejére van időpontom hozzá. Én viszont mégis aggódom, hogy baj történt.

Volt már valaki hasonló cipőben? Tudtok tippet, ötletet adni?

2012. nov. 8. 19:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam, vettem le a nadrágom és elakadt a bokámnál és akkorát estem mint egy ház. A karomat és a csípőmet ütöttem meg. Hetekig nem tudtam használni a karomat, de a babának szerencsére semmi baja nem lett. Már 15 hónapos.
2012. nov. 9. 00:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen pihenj sokat és ne idegeskedj! :) De tényleg feküdj amennyit csak lehet! 6 hkm
2012. nov. 9. 06:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja és amennyire tudod kerüld a megterhelő emeléseket.
2012. nov. 9. 06:46
 14/16 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyosak vagytok, hálás vagyok minden válaszért.

Ijesztő olvasni, hogy milyen hajmeresztő kalandokban volt részetek!

De a legfontosabb, hogy semmi komoly baj nem történt sem veletek, sem a picikkel. :)

Az orvosom rendes volt, ma kora délután visszahívott, hogy jól vagyunk-e. Örömmel mondhattam, hogy igen. Javasolta, hogyha nagyon aggódom, minden reggel mérjem meg a hőmet az elkövetkezendő 3-4 napban, és ha leesik, azonnal hívjam őt. Mondta, hogy ezen kívül a magnézium, B6 és E-vitamin maradjon, a magnézium-B6 kombináció a 36. hétig mindenképpen, az E vitamint pedig 2-3 hét múlva elhagyhatom. Ezen kívül már csak Titeket ismételt. :)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Boldog babavárást és babázást kívánok mindenkinek!

Üdvözlettel:

Veruka

2012. nov. 9. 16:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Igazán Jó hír hogy jól vagy :)

További boldog babavárást!

2012. nov. 9. 17:46
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves Tőled. :)
2012. nov. 10. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!