Terhesség 11. hetében mennyire veszélyes az emelés? Kb.5 kg-ról van szó.
A terhesség állapot nem betegség.
12 hetes kismama
A 12. hozzászólónak pedig annyit tudnék mondani,hogy mindenki másképp éli meg ezt az egészet.Hála a jó Istennek nem vagyunk egyformák,és ahogy van olyan,aki 6 hósan veszi csak észre,hogy várandós (ezt is azért megkérdőjelezném),de van,aki az egész 9 hónapot "végig szenvedi".
Én ugyan nem hányok,de annyit elmondhatok,hogy még sosem voltam ennyire ki,mint az elmúlt 3hónapban,Megviseli a szervezetemet ez a más állapot,a hormonváltozások számomra iszonyatosak,és hogy őszinte legyek,teljesen más lettem azóta-nem vagyok ugyanaz.Régebben pörgős,vigyorgós,viháncoló csajszi voltam,most pedig állandó rosszullétek,ólmos fáradtság,ami miatt néha sírni tudnék,és az állandó hangulatingadozások.....
Nem betegség,de a szervezetet ugyanúgy igénybeveszi/megviseli,mint egy betegség!
Örüljön az,akinek nem így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!