Nem szedtem még semmit, és most derült ki egy tesztből, hogy várandós vagyok. Orvosilag kiszámolva 5hetes vagyok. Lehet belőle valami baj, hogy nem szedtem folsavat?
Én is csak akkor kezdtem el szedni, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok.
Most 2,5 éves a lányom, és makk egészséges.
Szia!
Én is akkor kezdtem el szedni, amikor kiderült (4-5 hetes voltam). Nem hiszem, hogy probléma lehet.
Én is akkor kezdtem el szedni,amikor kiderült a terhességem.(5. héten)
Makk egészséges a lányom,semmi baja!
Én is csak akkor kezdtem szedni, amikor orvos látott először (kb5. hét). Aztán a 14. hét táján abbahagytam minden bogyót, és csak táplálkozásra bíztam mindent. Eddig minden tökéletes...
38 hkm
Nagyon szépen köszönöm megnyugodtam.
Boldog Kismama vagyok de azért nem várom meg a 10-12 hetet,hamarabb elmegyek Dokihoz.
Sokan azt mondják 10-12 hétig ne is menjek de a többségük pont az ellenkezőjét mondja
Azt még megértem, hogy ha valaki 6 hét előtt nem megy, mert keveset látni, de mondjuk szerintem a 10-12 hét meg már elég késői dátum az első dokilátogatáshoz.
Én 7 hetesen voltam először, nekem így pont jó volt. Nem akartam tovább várni, és izgulni mi van odabent. :)
5-ös vagyok
Nem kell ezt túlparázni. Sokan semmilyen vitamint nem szednek, mégis egészséges babájuk születik. Szedd a terhesvitamint, és majd a doki megmondja, kell-e plusz folsavat szedni. De azt nem tudod túladagolni, és az első 12 hétben igazán fontos, úgyhogy ha megnyugtat szedj mellé külön is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!