Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hany hetes varandos vagyok?

Hany hetes varandos vagyok?

Figyelt kérdés

Majus 8-a a szüles elörelathato idöpontja.

Elöször maj.12-öt mondott a nögyogyasz, ezt utana modositotta, nem tudom, mi alapjan, talan a baba meretei alapjan.

Azert nem ertem, mert minden alkalommal keverte a 2 egymast követö hetet. Most utoljara pl. az egyik papirra 33+5 -öt irt, a masikra 34+5 -öt...

2013. márc. 27. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én május 10-re vagyok kiírva és pénteken leszek 34 hetes.
2013. márc. 27. 20:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor 33+6 lehetek...
2013. márc. 27. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem szokták csak így módosítgatni.Mindig az utolsó menzitől számítják még akkor is ha a baba nagyobb.Mivel az ha nagyobb nem azt jelenti h idősebb is feltétlenül.Hanem h simán nagy baba.35hkm
2013. márc. 27. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is módosítottak de csak azért mert a védőnő elszámolta magát. 38+1hkm
2013. márc. 27. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a szülés várható idejét tolták tovább 6 nappal még a 12. héten, s most a 25. héten is ennyivel kisebbnek számolták. Ez csak annyit jelent, hogy egy héttel később fogant a baba.
2013. márc. 27. 23:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Napra pontosan meg tudom mondani, melyik napon fogant a baba. A mensesem is mindig 28-29 napos volt, es a közepidöben (egyszer) voltunk együtt. En nem modositottam, aug. 2-a volt a varandossag elötti menses elsö napja.

Azt többször hallottam viszont, h nagy baba. Most a 33. (?) heti vizsgalaton mondta elöször, h megsem olyan nagy, teljesen normal, 45 cm es 2400 g. (Bar en a neten 42 cm-t es 2200 g-ot olvastam atlagnak.)

Szoval nem ertem.

2013. márc. 30. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!