Magánorvoshoz járok, neki fizetni kell. Az NST-ért kell fizetnem majd? 35+5 hkm
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 07:30
1/7 anonim válasza:
Én is magánorvoshoz járok, neki van kint árjegyzéke és azon szerepel h mennyibe kerül az NST nála.
2/7 anonim válasza:
Én biztos nem fizetnék az NST-ért. Engem szuperül ellátak a nőgyógyászati ambulancián is, leszámítva a várakozási időt, az tényleg sok volt, de mindig megnézett az NST-n orvos is mindenkit. Szerintem ez már felesleges pénzkidobás. Persze, ez csak egy tanács, ha magánorvossal akarod csináltatni, szíved-jogod hozzá, csak szerintem maradna pénz a zsebedben, nem kevés, ha kórházban csináltatnád meg. Nálunk odafigyelnek rendesen a kismamákra a kórházban.
3/7 anonim válasza:
Szerintem a sima kórházi NST is nagyon jó.Nem hinném, hogy megérné ezért fizetni.A kórházba ugyanolyan jól megcsinálják.37hkm
4/7 A kérdező kommentje:
Sima kórházi nst-re megyek, csak a magánorvos szól a szülésznőnek.
2013. ápr. 8. 08:28
5/7 anonim válasza:
Akkor semmit nem kell fizetned az NST-ért.
6/7 anonim válasza:
Én is magándokihoz járok, aki a kórházban nem dolgozik. Így is ellehet menni a kórházba NST-re? Mert igazatok van h a kismama tudna ezen spórolni. Nálunk 3000 Ft/alkalom... Nem lenne mind1.
7/7 anonim válasza:
Persze hogy elmehetsz. Akihez én jártam orvos, ő se dolgozott a kórházban, de a kórházba mentem NST-re. A területileg illetékes kórházban kötelesek megcsinálni.
Az NST a TB által finanszírozott ellátás, tehát mindenkinek ingyen jár, ha állami kórházban csináltatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!