Milyen fiúnevet válasszunk? Teljesen ás az ízlésünk! Tanácsot szeretnék, mik a "menő"srácnevek?
Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 19:18
1/17 anonim válasza:
Az én kedvenc fiú neveim: Dominik, Balázs, Bence, Péter, Gergely, Marcell
2/17 anonim válasza:
Az én kedvenceim: Marcell Márton Márk Norbert Krisztián Rómeó Bálint Kevin Levente Roland Zsolt Bence Martin
3/17 anonim válasza:
:)A nagy dilemma:D
Nálunk felvetődött a Soma,Samu,Milán,Lévi,Bálint
de végül csak Abigél lett:)
4/17 anonim válasza:
Botond, Barnabás, Máté, Levente, Gergő, Bence.
5/17 anonim válasza:
Krisztián, Csaba, Dániel, Dávid
Az én kisfiam Sebestyén lesz
Menők még a hosszabb, régebbi nevek is, én a Sebestyént is ide sorolom: Boldizsár, Bendegúz, Domonkos, Ágoston
6/17 anonim válasza:
Szia.A mi kisfiunk,Armand,szerintem menő:D.Mi is olyat kerestünk ami nem annyira"hétköznapi",és ezt találtuk,tökéletesen illik hozzá és már mindenki megszerette:)
Üdv.1éves Armi anyucija
7/17 anonim válasza:
Nekem az Áron tetszik. Ha fiam lesz tuti ez lesz a neve. :)
8/17 anonim válasza:
A mi Biankánk, Botond lett volna de nekem most nagyon tetszik a Vince.
9/17 anonim válasza:
A mi kisfiunk Alex lett. Szerintem nagyon illik hozzá, kis vagány! :)
10/17 anonim válasza:
A mi kisfiunk Botond, ez szerintem " menő " :-). Tetszik még az Ábel, Áron,Zsombor.A Bence is tetszik,de az mostanában nagyon gyakori, úgyhogy én nem választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!