Milyen nevet válasszunk?
Figyelt kérdés
A családnév Szobonya és kisfiúnk lesz.
Nem szeretnénk nagyon különleges nevet,de nagyon átlagosat sem.
Van ötletetek?
Köszi!
2011. júl. 23. 13:44
5/15 anonim válasza:
Milán. :) Szobonya Milán :) szerintem jól hangzik, nekem ez jutott elsőre eszembe :)
6/15 anonim válasza:
a milános vagyok, és elolvastam a többi nevet de valahogy azt,hogy szobonya zétény vagy noel olyan fura kimondani nem? :D a milán meg úgy siklik a ember szájából ( egyébként a szobonya is elég nehezen kimondható ezért kell hozzá valami egyszerű )
7/15 anonim válasza:
Szobonya Ármin, Szobonya Krisztián, Szobonya Kristóf, Szobonya Levente, Szobonya Gábor, Szobonya Gergely
Szerintem egy csomó jó név van.
10/15 anonim válasza:
Szia!
Mi a férjemmel a www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/index.html oldalon néztük meg az anyakönyvezhető neveket.
Olvasgattuk, a nekünk tetsző neveket "ízlelgettük", és amelyikbe "beleszerettünk", azt választottuk ki.
Ez szerintem a férjemnek is jól esett, így ő sem érezte teljesen "kívülállónak" magát.
Próbáljátok ki, mi nagyon élveztük!
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!