Milyen fiú nevet válasszunk?
Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek! Elég ritka (Bancsi) a családneve a páromnak...ez nem is lenne gond, de nincsen olyan utónév, ami igazából tetszene.2009. máj. 11. 08:31
1/11 anonim válasza:
Bence, Gábor? Hirtelen ezek ugrottak be. :)
4/11 anonim válasza:
Bancsi Ferenc,Bancsi Krisztián,Bancsi Zoltán,Bancsi Gergő,Bancsi Erik,Bancsi Krisztopher,Bancsi Tibor!de jóóó!egy csomó minden megy hozzá!szerencsés vezetéknév!!!
5/11 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek az alliteráló nevek, ezekkel a keresztnevekkel pl sztem tök jó az együttes hangzás:
Bertalan, Botond, Balázs
8/11 anonim válasza:
A lányom barátjának is ez a vezetékneve:-))Őt Gábornak hívják.A családban van még:Alex,Zoltán.Szép még szerintem:Levente,Tamás,Krisztián,Gergő.
9/11 anonim válasza:
Szió
Bancsi Balázs-----nagyon tetszik nekem így:)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
A párom Ferenc, a Gergő kilőve, mert az öccse is Gigi.
A többit jegyzem, hátha megegyezünk. :)
2009. máj. 11. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!