Milyen babakocsit válasszunk?
kérdések:
mire szeretnéd használni?
autótok is van?
milyen terepen fogod tolni?
hanyadik emeleten laktok?
... rengeteg féle van, pont azért, hogy mindenki igényét kielégítsék. szóval gondold át, hogy mire van szükséged, aztán biztosan mutatunk párat. :)
Én hosszú listával mentem be a boltba, mert előre feljegyeztem, hogy mik azok a fontos szempontok a babakocsinál, amik legyenek meg rajta.
Legegyszerűbb, ha bemész egy üzletbe, elmondod az elvárásaidat, az eladó segíteni fog!
Könnyű legyen, már a kör szűkülni fog...stb
Nekem 4 babakocsim van mégsem találtam meg még az igazit!De leírom a tapasztalatomat.
1. Bergon 3in1 babakocsi: + nagy kerekek, nagy bevásárlóalj, nagyon felszerelt sportkocsivá alakítható.Téli nyári funkció.
- a sok funkciója miatt nehezen kezelhető.
2. 3 kerekű babakocsi:Nagyon jó irányítható, könnyű szerkezetű, nagy alja van, sőt még a háttámla alatt is van tartó rész.
Sportkocsi: buszon villamoson boltba a legegyszerűbb vele menni vagy éppen autóba tárolni.Viszont a kicsi kerekei miatt borzasztó!!!
Graco babakocsi: Én nem szeretem a bolyongó kerekeit, nehezen irányítható, de pozitív hogy bele tudom pattintani a hordozót!
Tehát ha újra vehetném, akkor ezt venném: 3 nagy kerekű és a tetejét lehet cserélni: hordozóra, mózesre és sportülésre.Legyen hozzá esővédő, napernyő és lábzsák!És nagy kerekek!Szerintem ezek a legfontosabbak.
Nekem csak egy van
(sosem érettem miért vesz valaki 2 vagy többet)
Hordozó, lábzsák, nagy kosár!, bolygósítható kerék:
(az enyém barna-zöld színű)
Egy éve szintén 50000 forintba került, vettem még hozzá ugyanolyan pelenkázóstáskát.
Mi is sokat kirándulunk, de soha nem babakocsival (erdőben érdekes lenne)
Van kengurunk és most akarunk hátihordozót venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!