Milyen babakocsit válasszunk?
Nekünk Jané Nomad Rebel babakocsink van.
mózes+hordozó mind a kettőt fellehet pattintani a babakocsira.
Rossz, mert nem átfordítható a karja
Jó mert, strapabíró, nagy kerekek, első kerekek bolygósíthatóak és fixálhatók, hátsó kerekek fékezhetőek, nagy tárolóalj, tolókarja 4 pozícióba állítható
Szia!
Mi is a 2. kocsinál tartunk.
Azt tudom leírni mi nem jött be:
Graco Quattro Tour.
Nehéz, szűk, mózes felesleges, hordozó kicsi,rövid övvel.
Ami bevált: Hauck
01-21 20:57
Tegnap voltunk autósülést venni és azt nézegettm, hogy annyi dizájnos, de gyarokorlatilag nem praktukus babkocsi va. Ja és iszonyat drágák.
Szegény gyerek nyomorog benne.
20.57-es nek nem értem mit nem ért.
Mi hónapokig nézegettük az első fiamnál a babkocsit,panleben lakunk amit mondtak ne legyen kicsi,hogy télen felöltöztetve is elférjen a gyerek.
Megvettük a bergont-álom a babakocsi-ha kertes házban laksz és nem kell lépcsőztetni,egyébként emiatt borzalmas.16kiló és nem tudod átfogni mert széles.
Viszont a 20.57es babakocsijával ellentétben ez tényleg téliesíthető.dupla ill van ahol tripla az anyag vastagság-tehát ha fúj a szél sem éri a babát.nagyon jól lehet a fix kerekeset is irányítani,sztem jól kezelhető is,összecsukva sok helyet foglal.amiért mi vettünk egy esernyő kocsit az az,hogy nehéz.amúgy mai napig imádná a kisfiam.Viszont muszáj volt ,mert nem bírtam mozgatni.Mivel császáros voltam ezért nehéz volt-viszont szerintem mindent tud amit egy babakocsinak tudnia kell.ha lehetne és meg tudnám fizetni én is travel systemeset vennék,de mivel ezt ami kb 3hónapot használt nem tudom annyiért eladni,hogy ne veszítsem el a felét az árnak így marad ez és cipekedek a másik babával is.Pár hónap és úgyis jön a másik...ami pedig a bergonból egy bébé confort optic pistache babakocsi.nagyon szeretem mert könnyű-6kiló,de ez már tényleg csak szaladgálós kocsi...hát ezért kell több babakocsi.ha meg tudtam volna fizetni a drága már 100e ft feletti travel systemes bepattintós-könnyű-téliesíthető kocsit olyat vettem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!