Itt senkit sem zavarnak a terhesség ideje alatt végbe menő változások?
Szia páromnak tetszenek hogy ilyen nagyok lettek a cicik..:-))sőt azt szeretné ha még nagyobb lenne...:-)
Én engedem mindenhova nyulni Ő igy ls szeret és én is szeretem magam igy is és a baba egészsége a legfontosabb az a lényeg hogy boldogok és kiegyensulyozottak legyünk és akkor a baba is az lesz...
Kicsit sztem rosszul álsz hozzá és nagyon csunyának látod magad és honnan tudod hogy a férjednek nem tetszik?Kérdezted?Vagy mondta??Fogadd el magad olyannak amilyen vagy és légy boldog kismama!!!!
Kedves utolso melyik választ tartottad durvának??
És miért?
Majd feletteti az összes gondunkat a baba aki ott fog pihegni melletted...:-))
A cicit meg add Apának ha tetszik igazat mond hidd el a pasiknak tetszik a nagy cici...Jó szorakozást!
Egyik este nézegettük a tavalyi és tavaly előtti fotókat a párommal, ht drasztikus a változás...35 hetes múltam, csíkos a hasam, a lábaim durungok, májfolt nőtt a homlokomra, a hasam önálló életet él, 16 kiló plusz. Engem is nagyon zavarnak ezek a dolgok, és nem gondolom,hogy csak mert valaki babaát vár, ki kellene vonnia magát a forgalomból. Igyakszem csinosan öltözni, és nem elhanyagolni magam, de nem óriási problémát csinálni a fentiekből azért.
Alig várom,hogy hasra feküdhessek és szexelhessek.... lehetne sorolni, de mi megpróbálunk poént csinálni a "nyomorunkból".
hamarosan vége lesz és újra magamra találhatok majd, és úgy hiszem az lesz a legjobb mindhármunknak.
A nagy mell pedig tetszik a pasiknak, hidd el, és ne utáld a testedet, hagyd, hogy ő is szeresse:)
L. 35+1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!