Itt senkit sem zavarnak a terhesség ideje alatt végbe menő változások?
Köszönöm a biztató válaszokat,azóta átbeszéltem ezt az egészet a Drágámmal is mégegyszer.
Váltig állítja hogy így is ugyanúgy szeret és tetszem neki,lassan kezdem elhinni :)
Aki szerint meg csak nyavalygok,az vagy alkatilag tökéletes,vagy igénytelen egy kicsit önmagával szemben.
Aki babát tervez,előtte utánaolvas dolgoknak,kérdez ismerősöktől,hogy ez milyen változásokkal jár együtt.Végig kell gondolni,és ha nem tetszik,akkor nem kell babát vállalni.Ugye nem úgy gondoltad,hogy nem fogsz 1grammot sem hízni,meg csíkosodni és hasonló dolgok.Sok nő,akiknek nem jön a baba,szerintem könnybe lábadt szemekkel gondolják,hogy őket bizony nem érdekelné,milyen változásokon mennek át,csak esnének már teherbe.És nekik nem csak a mellük nő,hanem a kapott hormontartalmú gyógyszerektől híznak 20-30kg-ot is...
És most jöhet a lepontozás.
Természetesen tisztában voltam azzal,hogy mi fog történni vagy mi történhet a testemmel,nem ezzel van a baj.
Arra nem gondoltam,hogy ez lelkileg ilyen "megrázó" lehet,kicsit visszavett az amúgy sem túl erős önbizalmamból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!