5 tesztből 4 különböző lehet szellemcsíkos?
Szia
De jó hogy írtál, teljesen kétségbe vaok esve, Ultrogestant szedek, a doki is ezt mondta hogy kizárt hogy mind szellemcsíkos, de tudod ez a barnázgatás kiakasztott. Neked volt ilyen?
Öt különböző teszt?
Az nagyon jó, ha erősödnek a csíkok! :)
Szerintem nem szellemcsíkok ezek (kivéve, ha Clearblue teszteket használsz, vagy valami Vaterás kínai vackot), szorítok Neked!
Én úgy tudom,hogy a szellemcsík a teszten szürke színű,az ,,eredeti,, csík pedig rózsaszín :) Szóval ha nem szürkül be a teszten a második csík,akkor az bizony valós pozi teszt :D
Én aug.ban estem teherbe,6 db különböző márkájú tesztet lőttem el(gyógyszertárit) és azóta sem lett egyiken sem szürke a második csík..és bizony pár héten belül életet adok a kisfiamnak :)
Ha szeded a gyógyszert és abba maradt a barnázásod,akkor nem lesz baj,meg a lényeg az,hogy a doki tud róla,hogy barnáztál és ő odafigyel rátok!!Jó kezekben vagy.
Boldog babavárást :)
35+4 hkm
Lefényképezed, felrakod a kepfeltoltes.hu-ra, és belinkeled.
Nyugi,a mindjárt megjön érzés teljesen normális,én is aggódtam miatta,folyton rohangáltam ki a wc-re megnézni,hogy megjött-e..az orvosnak mondtam is,hogy folyamatosan mindjárt megjön érzésem van,és mondta,hogy ez teljesen normális érzés az elején,hogy ez teljesen egészséges terhességi tünet :)
Úgyhogy nyugi,szedd a gyógyszert,és pihenj sokat,ne emelgess,ne erőltesd meg magad,a lényeg most az,hogy elálljon a barnázás,és akkor minden jó lesz!! :)
Igen,már nagyon várom,hogy megszüljek végre és köszönöm a gratulációt!! :)
35+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!