5 mm-es petezsák hány hetes terhességnek felel meg? Ill.1 hét múlva 10.6 mm a CRL.4 különböző orvos 4 különböző időt állapít meg.
Ha a crl 4 akkor azért olyan nagy különbségek nem lehetnek a 4 orvos által megállapított 4 különböző időpontban.
Nálunk pl. kis terhességnél nem írják a napokat oda az sztkban hanem csak a hetet, tehát én most 7+2 nél voltam orvosnál de csak 7 hetet írtak a papíromra.
ja bocsi így egybefolyt na ha meg 10.6 mm a crl akkor sem lehet nagy különbség a mérésükben max. 1-2 nap nem? Vagy mit mértek ennyire különbözően és miért kellett 4 orvosnál járnod?
Egyébként nekem 7+2-nél 12 mm volt a crl.
Én is így jártam. Első alkalommal 8-9 mm-es petezsákot látott az orvos, azt mondta kb 5 hetes lehetek. 1 hét múlva kontroll, akkor már 11-12 mm-es volt a magzat, szívhanggal. Ez 7+2 esetleg 3 napos terhesség.
Én sem értem, ez hogy lehetséges, de nem akarom firtatni, a lényeg a dobogó szívű bébim.
veszélyeztetett terhes vagyok, ezért jártam ennyi orvosnál.
Kedves utolsó válaszadó.Én teljesen ugyanebben a cipőben járok.És és gyógyszer szedés miatt vagyok veszélyeztetett.Viszont tudom , mikor hagytam abba a gyógyszereket és én ezért szeretném tudni a pontos(abb) időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!